Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poradzcie obiektywnie

Glosni sasiedzi za sciana

Polecane posty

Gość gość
Uroki zycia jak szczur w blizniaku..glupi ten twoj facet ze nie kupil wam calego domu tylko jakies przyczepki-doczepki hehe.. Uchleja sie to beda znowu ryki.A to pedaly?

Gość gość
Mój dom bliźniak jest wart 5xwięcej niż twój dom w Polsce. Żółtawy kolor porannego moczu (o ile w ogóle dom posiadadz), kicz przeplatany ubóstwem ;) nie, dzięki. Mój dom to dobra inwestycja, która już dawno mi się zwróciła, i w cywilizowanym kraju przynajmniej.

Gość poradzcie obiektywnie
czy wy normalni jestescie czy wam juz kompletnie rozum odebralo?!

Gość gość
A skad ty mozesz tuku wiedziec jaki dom mam?lol

Gość gość
Tuku? No raczej masz ruderę lub wcale ;) Z kolor trafilam, nie? W Polsce lubią sobie stawiać domy w kolorach dzikiej żółci czy niebieskie jak smerfy. Pewnie fabryka w UK i fasolka z puszki że by potem się kiczowatym domem pochwlić w PL :)

Gość gość
a moi sąsiedzi z góry mają małe dziecko i uważają ze wszyscy mają sikać z zachwytu chyba! mieszkam w bloku, więc każdy powienien wiedzieć decydując się na blok, że inni mieszkają wkoło i się cicho zachowywać! A ich synek wali(!) łyżkami kuchennymi w podłogę (panele), wali klockami, samochodami.. i tak po kilka godzin. Moje prośby żeby chociaż położyli cos jakiś kocyk zostały skiwtowane: no i co z tego? to dziecko! a gów.no mnie to obchodzi czy dziecko czy pies, czy drzewo! Jakim prawem robią mi aż taki hałas??? CO mam zrobić?

Gość gość
Nic nie mozesz zrobic ot uroki mieszkania w blokowisku wspolczuje..

Gość gość
A co chcesz glupia pipo zrobic?dziecko zakneblowac czy co?!no pomysl tylko stara panna musisz byc normalnym kobieta nie przeszkadzaja dzieci!

Gość gość
przecież mi dziecko nie przeszkadza ale walenie garami w podłogę...

Gość gość
jak ma zakneblować jak to dziecko nie że ryczy ale wali czymśtam jej:/ weź się mamusko naucz czytać jakbyś miała studentów nad sobą i by robili imprezy to byś poszła z gębą ze dziecko nie może spać nie? to tak samo mogę powiedzieć: chyba jesteś matką polką z pieluszkowym zapaleniem mózgu a nie kobietą która lubi rozrywkę ze ci studenci przeszkadzają!

Gość gość
stara panna to nie jest normalna kobieta?? aaach tak, przecież tu się mierzy normalność płodnością..i to sądząc po słownictwie sądzą tak mamuśki po zawodówce:)

Gość gość
Aaa nie doczytalam przeciez nie zwiarza dziecka bo jakiejs c***e cos tam nie pasuje!ja bym jej pokazala srodkowy palec gdyby ktos do mnie przyszedl z pretensjami..dziecko MA PRAWO BAWIC SIE JAK CHCE.

Gość gość
Smieje sie na same wyobrazenie jal tamte slodkie dziecko wali chochla bac tluczkiem w podloge buhaha sikam..

Gość gość
Zapomnialam dodac ze nie tylko walace dziecko mi przeszkadza ale takze sasiedzi uprawiajacy seks.on jej daje taaaakie orgazmy a ja nie mam nic:((

Gość gość
tak samo metalowcy mają prawo słuchać swojej muzy na cały regulator:)