Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamazrodzina

Bardzo potrzebuje pomocy :(

Polecane posty

Gość Mamazrodzina

Witam jesteśmy z mężem 6 lat po ślubie mamy 2 dzieci, rocznego synka i 5 letnia córkę, dotej pory było wszystko dobrze razem dawaliśmy obie rade, żyliśmy skromnie ale naprawdę dawaliśmy sobie rade. 2 miesiące temu maz stracił prace i zaczęły sie problemy :( 4 lutego złożyłam wniosek do Gopsu o pomoc zakwalfikowalismy sie ale pieniążki do nas nie dotarły bo budżet nie jest ustalony i dopiero w marcu cos dostaniemy, jest mi bardzo cieżko o tym mowić bo do tej pory nigdzie nie byłam prosić o pomoc :( maz szuka pracy w styczniu dorobił 359zl ja zalapalam sie w zeszła sb na pomoc przy weselu zarobiłam 120zł i jutro tez mam iść na noc, zasiłek rodzinny to 183 zł od grudnia nie mamy prawie pieniędzy co skutkowało odcięciem mi wody ( dzisiaj) zaraz tez przyjdzie odcięcie za prąd, jestem prawie w depresji( nie śpimy z mężem ) byłam przekonana ze 20 lutego dostanę ok 500 zł z opieki to cos bym zapłaciła, Boże jak to cieżko jak sie jest w takiej sytuacji, serce mi pęka jak nie stać mnie nawet na batonika dla córki ;( nie wiem jak to dalej będzie ;(

Gość gość
a pomoc społeczna dają tam jedzenie za darmo

Gość gość
sprzedajcie jedno dziecko na części. albo sex uprawiajcie na sex kamerkach można sporo zarobić

Gość gość
skąd jesteście?

Gość Mamazrodzina
z Warszawy

Gość gość
Ty praktycznie nieø masz na chleb, a piszesz o batoniku dla dziecka??? Skad jestescie?

Gość gość
A rodzina ,rodzice wasi gdzie są , żeby wam dopomóc.

Gość gość
przynajmniej na internet masz pieniądze

Gość gość
ojciec w więzieniu a mama pije z rozpaczy ech....

Gość gość
jak jesteś z warszawy to idź na sprzątaczkę albo chociaż roznosić ulotki

Gość Mamazrodzina
no wiecie co? ja sprzątaczka jakaś? darujcie sobie

Gość gość
Umialabys zrobic loda za kase?

Gość gość
Żadna praca nie hańbi damulko .

Gość gość
W tej sytuacji raczej nie ma co myśleć o batonikach.

Gość gość
Ponoc to przyjemne dla kobiety , tylko sie z tym skrywaja

Gość gość
a ile byś potrzebowała by na razie przetrwać ciężkie czasy?

Gość gość
cholera, bardzo smutne to co piszesz! Nie przejmuj sie tymi głupimi postami typu: za ile zrobisz loda. Nawet tego nie czytaj,tylko ignoruj i czytaj dalej,posty normlanych ludzi. Nie bardzo moge Ci pomóc. masakra jest z tymi pieniedzmi. I tak Was podziwiam. ja mam 25 lat, zarabiam ok 1500zł.opłacam szkołe, rachunki z atel + prąd i ne wiem jak dalej żyć, a co dopiero- majac taka rodzinę. Kochana,głowa do góry. Słuchaj, najwzniejsze ze działasz, że coś robisz! Skoro sie zarejestrowałaś o już jest szansa ze wezma Cie do pracy! Mąż musi coś znaleźć. nie ma zmiłuj. teraz troche lipa,bo sezonu nie ma nawet na dorywcza pracę. Ale nie mozecie sie poddawać.Musicie walczyć! A przede wszytskim musiecie porozmawiac z dziećmi i im wytłumaczyc w jakiej jestescie sytuacji, musza wiedzieć ze teraz macie cięższy czas. bardzo Ci współczuje i 3 mam kciuki za Was. Życie jest takie krótkie i ma wiele zakrętów

Gość gość
autorko, nie przejmuj się tymi wpisami, podaj adres mailowy, ja wam pomogę, ale nie tu na forum bo zlecą sie naciągary

Mój e-mail to albigowa1984@o2.pl Dziękuję że ktoś jest kto wie co to znaczy mieć ciężko, ja też mam 25 lat, byłam bardzo młoda rodząc córkę ale daliśmy rade i mam nadzieję że bedzie wkrótce dobrze a złe chwile miną, teraz mamy kryzys, Córka niby rozumie ale wiadomo że w dzisiejszych czasach wszystkie słodycze są blisko kasy, a 5 letnie dziecko kuszą strasznie, jaki ból jest wtedy kiedy trzeba dziecku odmówić a Panie się patrza, ale trudno musimy to przeżyć :( Muszę być silna dla dzieciaków...

Gość gość
autorko, napisałam do ciebie na maila