Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tarot zniszczył mi życie

Polecane posty

Gość gość

Nie korzystajcie z wróżek przez karty straciłam miłość swojego życia teraz bardzo cierpię :(

Gość gość
Czyli nie ma cię kto dymać teraz?

Gość gość
Bo nie wierzyłam że w końcu spotkałam miłość i poszłam do wróżki pytać co będzie dalej ;( i same najgorsze rzeczy o tym człowieku mi nagadala a ja z niego zrezygnowałam teraz żałuję

Gość gość
Czy modlitwa pomoże by pozbyc się tej złej energii od wróżki?

Gość gość
Tarot... Tak modlitwa pomoże pozdrawiam 🌻 ( gdyby nadal było niedobrze - poczytaj o mszach o uzdrowienie)

Gość gość
dziwię sie tym naiwnym kobietom, ze nie polegają na swojej intuicji, sercu, madrosci kobiecej, tylko...kartach, wrózbach, itd. stale na forum przewijają sie tematy o wrózeniu..sama czasem przeczytam horoskop, ale traktuję go jako zabawę, z przymruzeniem oka...

jak mozna wierzyc te brednie spojrzcie chociaz na horoskop w kazdej gazecie inny

Gość gość
Tarot to gowno zawsze przepowiada zle zeczy ktore sie sprawdzaja. nigdy wiecej

Gość gość
potwierdzam zajmowałam się tarotem i przyczepił się do mnie czort aż w pewnym momencie myślała że mam schizofrenie Bóg nas kocha nie warto z niego rezygnować bo Bóg to największy nasz skarb bo tylko on będzie nas kochać nieograniczoną miłością

Gość Danuta78
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość Samanta63
Jeśli chodzi o prawdziwą wróżkę, to tylko Pani Grażyna ze strony http://wrozkagauri.pl . Intuicji i zdolności interpretacyjnych mogą jej zazdrościć najbardziej znani wróżbici w tym kraju.

Gość gość
Ja oceniam panią Grażynkę wrozkagauri.pl dopiero po roku. Z tej perspektywy sprawdziło się bardzo wiele. Jedna z lepszych wróżek w kraju jak dla mnie.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam