Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel 24

Smieje się z was rodzina.

Polecane posty

Gość Daniel 24

Bo nie macie swoich dziewczyn , chłopaków . Bo ze mnie się ciocia śmieje , bo ona ma , ale nigdy nie pomyślała że mi może jest przykro że nie mam dziewczyny gdzie tam ważne że ktoś ma i to jest najważniejsze taki się liczy piepszony fakt.

Gość gość
Chciałem dodać że to nie jest tak że ja nie chcę dziewczyny po prostu nie umiem jej znaleźć.

Gość gość
To troche jak z moim synem tyle tylko że rodzina mi docina dlatego zaczynam ją unikać.

Gość Daniel 24
Oni się śmieją bo mają apo drugie co może moja ciocia jak ja mam 24 lata i nie miałem nigdy dziewczyny jak jej syn jest o rok starszy o demnie i ma dziewczynę a jej córka dwa lata młodsza o de mnie i się ożeniła to co może o mnie myśleć wiadomo myśli że coś nie tak ze mną.

Gość gość
a może z ciocią coś nie tak, a nie z tobą

Gość Daniel 24
Wiecie przez to to ja się woogóle wstydzę siebie jak wyglądam ze inni już w takim wieku mają dziewczyny a ja nic tak jak pisałem to nie jest tak że ja nie chcę dziewczyny po prostu nie umiem jej znaleźć i tyle nie wiem jak ją znaleźć.

Gość Daniel 24
Uważam że tacy ludzie którzy nie są samotni nie zrozumią tych co są samotni to jest tak jak bogaty biednego nie rozumie a wiecie jakie to jest okropne straszne mieć tyle lat i nie mieć dziewczyny nigdy się nie przytulać całować się itp to jest tragedia i nikomu jej nie życzę :-(:-(:-(:-(.

Gość gość
Ludzie się tylko śmieją bo oni mają ja nie ale zeby jeden drugiemu pomógł to nie ma i taki jest brutalny k***wski klimat .

Gość Daniel 24
A w realu to się nikomu nie żale bo i tak to nikogo nie obchodzi grunt że oni mają a ten który nie ma to trzeba się pośmiać przykrości mu porobić.