Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tissi_xx

Mój chłopak nie chce żebym mu robiła loda

Polecane posty

Gość Tissi_xx
Jakim prawem szanowny pan gość mnie tak ocenia? Pewnie innym obciagalam? Kocham mojego chłopaka i chce zeby było mu jak najlepiej. A jesli Ty masz tak zwany potocznie bol d**y i zazdrość Cie az ściska ze Twoja tak Ci nie robi, o ile właściwie takową kobietę posiadasz, bo z tego co widze to u Ciebie jest definitywny brak szacunku do płci przeciwnej. Co do najnowszej odpowiedzi: dziekuj***ardzo, mysle ze mi pomogles, zrobię tak przy najbliższej okazji, zobaczymy co bedzie. :)

Gość Tissi_xx
Plan wypalił! Otoż zrobiłam mu laskę z "nienacka" i nawet nie protestowal. Wepchnol mi penisa po gardlo, az zaczelam sie krztusic ale to nic. Pozdrawiam!!1 //Temat do zamkniecia

Gość Tissi_xx
Dlaczego ktoś sie pode mnie podszywa?

Gość gość
może mu śmierdzi?

Gość gość
wstydzi się albo boi się, że szybko skończy

Gość Tissi_xx
Nic mu nie śmierdzi bo o higienę dba, nie wiem jak wy, drodzy panowie. ;)

Gość tommi32
Powiedziałem dziewczynie wprost : Będe chciał loda pójde na k***y i wiecie co zrobiła ? rzuciła sie na mnie i zaczeła wycałowywac . A przeciez nie powiedziałem nic specialnego . Czasami mnie dziwi zachowanie pewnych babeczek . Powiedziała ze to skarb itp .... poczułem sie dziwnie . Wiem wiem jestem z***biscie skromhy ale tak mam od zawsze.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji