Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu blondynki sa takie tepe?

Polecane posty

Gość gość
Jakim kurna rozjaśniaczem ? ja mam swoje jasne i nie potrzebuję.

Gość gość
blondynki są tak tępe że depilują sobie czoło

Gość gość
blondiha olej tego grubasa, mitomana i impotenta. Nie ma sensu spinac sie z powodu kogoś kto za dziewczyny ma jpegi z roksy. Fakt, ze blondynki są piękne i słodkie nie podlega dyskusji :)

Gość gość
nie rozumiem jak komuś może podobać się świńska blondynka

Gość gość
Jaka większość? chyba u Ciebie na wsi w Kozich Bobkach

Gość blondiha
Ja na solarium nie byłam już kilka lat i jakoś żyję, mam się dobrze

Gość gośćollaa
Jak dobrze ze jestem brunetką ;D

a to ze sa puste ci nie przeszkadza? ty chyba zadnej pieknej nie widziales jak ci sie takie swinie podobaja

Gość gość
blondiha dziś gość dziś Ty się żalisz czy chwalisz? ... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka Trzy steki proszę cię... i dlatego siedzisz na kafeterii? Dobry *****cz nie siedziałby w sobotę na takim portalu pomyśl co by robił ? X A co, myslisz, ze po ustatkowaniu sie, nadal latam po imprezach, aby nabijac licznik? Przestan pieprzyc o swistaku, bo nie masz pojecia, kto stuka po drugiej stronie blondyneczko.

taka wiekszsc ze wyjdz na ulice i zobacz ile chodzi takich spalonych na solarium z rozjasnionymi kudlami

Gość gość
niska blondynka z malymi fuj

Gość gość
O kim my właściwie gadamy ? o tlenionych blondynkach korzystających nagminnie z solarium czy ogólnie o wszystkich blondynkach ?

Gość gość
Wychodzę na ulicę i takich nie widuję, serio. Nie wiem naprawdę gdzie ty mieszkasz :O Może 10 lat temu była taka moda ale teraz takie przypadki są sporadyczne.

Gość blondiha
Są ładne blondynki i brunetki, są głupie blondynki i brunetki. No ale cały czas ktoś skupia się na tych głupich stereotypach. Nie lubię jak ktoś ma kompleksy i wyżywa się na innych. To chyba jest kwintesencją głupoty, której nie mogę strawić.

Gość gość
puste i do tego wulgarne

Gość blondiha
gość dziś na pewno nie prawdziwy facet

Gość gość
blondiha dziś Są ładne blondynki i brunetki, są głupie blondynki i brunetki. No ale cały czas ktoś skupia się na tych głupich stereotypach. Nie lubię jak ktoś ma kompleksy i wyżywa się na innych. To chyba jest kwintesencją głupoty, której nie mogę strawić. X Nie przeszkodzilo Ci to w wyzyciu sie na brunetkach odwolujac sie to niby do ich bujnego zarostu, ktorego nie gola, a ktory to przeokropnie rani ich partnerow, w trakcie zblizenia, prawda? I kto tutaj ma kompleksy i wyzywa sie na innych, cio blondyneczko?

Gość gość
smiej sie smiej, a na koniec to ty smarujesz glowe wybielaczem dla jakiegos faceta i zadajesz tu glupie pytania ''czemu onn sie nie odzywa? woli inna? '':D

Gość gość
gość dziś smiej sie smiej, a na koniec to ty smarujesz glowe wybielaczem dla jakiegos faceta i zadajesz tu glupie pytania ''czemu onn sie nie odzywa? woli inna? '' X Oczywiscie, ze woli inna. Seksowna brunetke.

Gość blondiha
Ta bo żeby rozjaśnić włosy to się nakłada wybielacz na głowę. :) Technika idzie do przodu jest coś takiego jak farby bez amoniaku, które ładnie i delikatnie rozjaśniają włosy, rumianek też ma takie właściwości no ale jak ktoś jest ograniczony umysłowo to może myśleć, że blondynki używają wybielacza. Tak się składa, że się nie żalę na kafe, bo mam przystojnego męża bruneta z ciemną karnacją tacy wolą blondynki, a i blondynki wolą takich ;p

Gość blondiha
To chyba jakieś brunecie blondynka odbiła faceta dlatego takie tematy zakłada.

Gość gość
tepa blondyna, nie wszystko sie kreci wokol ''twojego'' faceta, do ktorego podbijasz a on ma swoje

Gość gość
brunetki urodą biją blondynki na głowe

Gość blondiha
Z głupkami się nie dyskutuje, nie będę marnowała mojego cennego czasu na takie czcze gadanie. Idę do mojego przystojnego męża do łóżeczka, a wy siedzie przed kompem i leczcie swoje kompleksy. Żegnam Oczywiście wiadomo, że ten temat to prowo, bo nie wierzę, że tacy debile myślący w ten sposób jeszcze istnieją. Nara frajerzy

Gość gość
Nie wiem na czym polega ten fenomen, ale blondynki sa faktycznie glupsze od brunetek. Z brunetka zawsze znajde jakis ciekawy temat do rozmowy, miejsce na wycieczke, ksiazka, film, plyta, potrawa, itp. Gdy rozmawiam z blondynka rozmowa nigdy sie klei. To troche tak, jakbym rozmawial z czlowiekiem bez duszy, osobowosci, charakteru, taka mentalna wydmuszka.

Gość gość
Tak udawajcie facetów niedowartościowane babki ;) ps. pozdrawiam RUDA ;))

Gość gość
Przykład mądrej blondynki np. Beata Pawlikowska przykład głupiej Natalia Siwiec

Gość gość
gość dziś Tak udawajcie facetów niedowartościowane babki ps. pozdrawiam RUDA X Ale rude sa mega OK