Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu blondynki sa takie tepe?

Polecane posty

Gość gość
Przykład mądrej blondynki np. Beata Pawlikowska przykład głupiej Natalia Siwiec xxx Dokładnie...ale nie ma to jak oceniać na podstawie koloru włosów :D

Gość mamdalej
Przykład mądrej blondynki Martyna Wojciechowska przykład głupiej brunetki Jolanta Rutowicz Przykład mądrej blondynki Anita Werner, przykład głupiej brunetki Ewelina z warsaw shore

Gość gość
Wszystkie murzynki zatem są posiadaczkami najwyższego IQ a większość kobiet z krajów Skandynawskich to tępe dzidy. Jakież to przykre :P

Gość mamdalej
No nie ocenia sie na podstawie koloru włosów no ale jak ktos juz sie uparł to podałam pare przykładów tak dla kontrastu

Gość gość
Wszystkie Kardashianki też są tępe jak mało kto a są brunetkami.

Gość gość
gość dziś Pięknie podsumowanie

Gość gość
gość dziś Wszystkie murzynki zatem są posiadaczkami najwyższego IQ a większość kobiet z krajów Skandynawskich to tępe dzidy. Jakież to przykre X I kto tutaj mysli stereotypowo. Znam trzy Murzynki (Warszawa) i z cala pewnoscia zaryzykuje stwierdzenie, ze nie znam zadnej blondynki, ktora bylaby bardziej inteligentna. Na branzowej konferencji (farmaceutyka) poznalem Szwedke i po dwoch lunchach rowniez zaryzykuje stwierdzenie, ze do najblyskotliwszych nie nalezala, wiec cos w tym jest.

Gość gość
Jak zwykle polaczki cebulaczki cudze chwalicie swego nie znacie. Czy chcecie czy nie słowiańska uroda przeważa w naszym kraju. Ale dla pocieszenia dodam, że naszymi blondynami nie bardzo interesują sie kobiety z zagranicy. Wystarczy zobaczyć na youtube "polandia" tam wypowiadają się studenci z różnych krajów, ktorzy studiują w naszym kraju i słowiańska uroda dziewczyn jest chwalona przez obcokrajowców niestety nasi panowie wypadają blado.

Gość gość
a brunetki to nie słowiańska uroda? pytam bo nie wiem jak określa sie słowiańską urode czy to tylko określenie blondynek?

Gość gość
ja mam faceta bruneta ciemnookiego i jemu w ogóle nie podobają sie blondynki, więc nie powiedziałabym że bruneci wolą tylko brunetki, ale ciapaki to w znacznej wiekszości lubią blondynki owszem, ale nie wiem czy to powód do dumy :D ja bym nie chciała żeby araby sie mną interesowały :D

Gość gość
*blondynki

Gość gość
gość dziś Jak zwykle polaczki cebulaczki cudze chwalicie swego nie znacie. Czy chcecie czy nie słowiańska uroda przeważa w naszym kraju. Ale dla pocieszenia dodam, że naszymi blondynami nie bardzo interesują sie kobiety z zagranicy. Wystarczy zobaczyć na youtube "polandia" tam wypowiadają się studenci z różnych krajów, ktorzy studiują w naszym kraju i słowiańska uroda dziewczyn jest chwalona przez obcokrajowców niestety nasi panowie wypadają blado. X Nasi panowie wypadaja slabo wlasnie ze wzgledu na slowianski typ urody polek. Ten typ urody niesie ze soba niski poziom hormonow androgenowych, tak w przypadku kobiet, jak i mezczyzn. Kobiety sa malo kobiecie, drobne, maja maly biust, waskie biodra, tragedia. Takimi kobietami intresuja sie mezczyzni slabo obdarzeni przez nature. Pisze to jako wysoki, postawny brunet, ktory testosteronem moze rozdzielic pluton wojska.

Gość gość
Bruneci absolutnie nie pociagaja blondynki. Zupelbie nie wiem, kto wpadl na taki glupi pomysl.

Gość gość
Co ty p********z nie masz zielonego pojęcia o hormonach no debil do potęgi entej i do tego brunet. To żeś zabłysnął

Gość gość
Bruneci absolutnie nie pociagaja blondynki. Zupelbie nie wiem, kto wpadl na taki glupi pomysl. Napisz składnie to zdanie, bo ciężko zrozumieć o co w nim chodzi.

Gość gość
gość dziś Co ty p********z nie masz zielonego pojęcia o hormonach no debil do potęgi entej i do tego brunet. To żeś zabłysnął X LOL. A cos bardziej konstruktywnego, ukierunkowanego merytorycznie? Bo jako pracownik dzialu R&D Pfizer mam bardzo duze pojecie o hormonach, a w szczegolnosci o androgenowo-anabolicznych. Na kasie w biedronce Pani zapewne o tym z kolezankami nie rozmawia, prawda?

Gość gość
gość dziś conchita wurst też uważasz, że to wina polskich blondynke?

Gość gość
gość dziś gość dziś conchita wurst też uważasz, że to wina polskich blondynke? X O czym Ty pieprzysz?

Nie są. To stereotypowe myślenie. Wiem, że stereotyp nie bierze się z niczego, ale jednak jest to stereotyp

Gość gość
gość dziś to objaśnij dlaczego uważasz, że nasi panowie wypadaja slabo wlasnie ze wzgledu na slowianski typ urody polek.? I dlaczego ten typ urody niesie ze soba niski poziom hormonow androgenowych, tak w przypadku kobiet, jak i mezczyzn? Może być medycznym jezykiem wszystko zrozumiem.

Gość gość
dziś no chyba nie zaprzeczysz że conchita wurst nie ma zaburzen homornalnych ?

Gość gość
Idź zatem swojej mamie powiedz,że jest szkaradną Polką ;-)

Gość gość
hormonalnych sorry literówka

Gość gość
gość dziś gość dziś to objaśnij dlaczego uważasz, że nasi panowie wypadaja slabo wlasnie ze wzgledu na slowianski typ urody polek.? I dlaczego ten typ urody niesie ze soba niski poziom hormonow androgenowych, tak w przypadku kobiet, jak i mezczyzn? Może być medycznym jezykiem wszystko zrozumiem. X Dlatego, ze slowianski typ urody niesie ze soba charakterystyczna ceche genetyczna, ktora objawia sie niskim poziomem produkcji hormonu luteinizujacego, a z nim niski poziom tetosteronu u mezczyzn i niski poziom estrogenu u kobiet.

Gość gość
Co ma typ urody do ilości hormonów wydalanych przez przysadkę mózgową. W każdym kraju zdarzają sie przypadki zaburzeń hormonalnych.

Gość gość
Masz na to jakieś dowody naukowe?

Gość gość
gość dziś Co ma typ urody do ilości hormonów wydalanych przez przysadkę mózgową. W każdym kraju zdarzają sie przypadki zaburzeń hormonalnych. X Typ urody to zbior cech osobniczych, ktore powtarzaja sie na danym terenie, spolecznosci. I kto wspomnial o zaburzeniach hormonalnych. Ten typ po prostu tak ma.

Gość gość
gość dziś Masz na to jakieś dowody naukowe? X Prosze Cie, i tak juz zbyt wiele napisalem.

Gość gość
P********z farmazona jeszcze nie mając żadnych dowodów naukowych. W każdym kraju są zaburzenia hormonalne, a polska nie jest przodującym krajem w tej kwestii więc nie gadaj takich głupot, bo aż żal słuchać. Tak się składa, że mój wujek jest endokrynologiem i na bank jak mu to pokaże co napisałeś to cię wyśmieje.