Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu blondynki sa takie tepe?

Polecane posty

Gość gość
A czym jest cyt. " niski poziom tetosteronu u mezczyzn i niski poziom estrogenu u kobiet" jak nie zaburzeniem hormonalnym. P********z tak że aż nóż się w kieszeni otwiera.

Gość gość
gość dziś P********z farmazona jeszcze nie mając żadnych dowodów naukowych. W każdym kraju są zaburzenia hormonalne, a polska nie jest przodującym krajem w tej kwestii więc nie gadaj takich głupot, bo aż żal słuchać. Tak się składa, że mój wujek jest endokrynologiem i na bank jak mu to pokaże co napisałeś to cię wyśmieje. X W d***e mam, kim jest Twoj wujek. Leczenie bezplodnosci, zarowno meskiej, jak i kobiecej to biznes, jak kazdy inny.

Gość gość
I co tylko w Polsce leczy się bezpłodność?

Gość gość
gość dziś I co tylko w Polsce leczy się bezpłodność? X Zapytaj sie wujka endokrynologa.

Gość gość
Ja nie wiem jeżeli ty siedzisz w takim biznesie to chyba tylko po znajomosci bo wiedza mocno kuleje.

Gość gość
Zresztą czemu tu się dziwić nasza polska służba zdrowia kuleje właśnie przez takich ludzi młodych bez kompetencji.

Gość gość
gość dziś Ja nie wiem jeżeli ty siedzisz w takim biznesie to chyba tylko po znajomosci bo wiedza mocno kuleje. X Nawet gdyby, to rzeczywistosci to nie zmienia.

Gość gość
No wcale mnie to nie dziwi... ale jednocześnie przeraża mnie to, że szerzy się ta zaraza niekompetentny ludzi w służbie zdrowia.

Gość gość
Uczycie się z ulotek koncernów farmaceutycznych, a nie z podręczników medycznych stąd takie braki.

Gość gość
Śmieszą mnie te wasze głupie stereotypy. Powiedzcie mi czym różni się mózg blondynki od mózgu brunetki? Jesteście po prostu chorzy. A jeśli blondynka zafarbuję się na czarno to nagle jej przypływa rozumu? Jestem blondynką i nie chodzę na solarium,nie maluję się i nikt jeszcze nie powiedział mi,że jestem głupia. Mój partner wcale nie narzeka na nasze łóżkowe sprawy i nie leżę jak kłoda jak ktoś tutaj fajnie określił ...dodam,że nie jest "ciapakiem" . Znam tyle samo głupich blondynek co głupich brunetek. No i każdy facet ma inny gust. Jedni wolą brunetki..drudzy blondynki ,a jeszcze inni szatynki i rude. I wcześniej nie przepadałam za ciemnookimi brunetami ale takiego chłopaka poznałam i "o dziwo zakochałam się" ;)