Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta kategoria chyba jest najbardziej porabana ze wszystkich.

Polecane posty

Gość gość

Ile tu jadu, nienawiści, upokorzenia. Jakiego języka tu używają matki, jakie reprezentują wartości. Można się załamał. I one wychowują przyszle pokolenie. Zero zrozumienia, szacunku, uczuć wyższych, byle upodlic, bez względu na to, co ktoś napisze. Smutne.

Gość gość
Autorko, jak wszędzie. Ja po prostu nie zwracam już uwagi:-)

Gość gość
p*****l sie

Gość gość
Hahaha a karmisz autorko piersią?jak nie to wypjerdalaj

Gość gość
już widzę, te wywalone wymiona i brudne staniki matek kartmiących rozwalonych po parkach..............f**k wiosna sie zbliża.

Gość gość
Spokojnie autorko, przecież to pojedyncze kafeteryjne psychole tutaj odreagowują.

Gość gość
masz racje,zamiast sobie pomagac,bo ktos pyta o rade to zaraz zaczynają sie wyzwiska,juz na erotycznym więcej kultury:/ wstyd mamuśki

Gość gość
Matko nie zrób kupy to tylko głupie forum co się tak wczuwasz

Gość gość
macie duze sterczace suty?

Gość efefe
No to się pośmiałyśmy. A tak serio, to kto pisze że tu jest najgorzej, to na "rozwodnicy, wdowy, wdowcy" chyba nie próbował pisać.

Gość gość
ja wielu rzeczy nie wiedziałam dopoki nie zaczęłam tu zaglądać będąc w ciążu. Np. Rodzisz przez cc jestes wyrodną mamą, dwoje dzieci ma wspolny pokoj - trauma, jedynak - trauma, wszyscy gotują mega ekologicznie i nie wiedzą co to sol. Nie podobają Ci się pokazane tutaj balerinki za 300 zl - jestes biedakiem i zazdroscisz, to nic ze kolor i fason zupelnie Ci nie odpowiadają ;)

Gość lawlii
hehe ale tak jest na CALEJ kafe nie tylko w tym dziale :D w zwiazkach: nie godzisz sie na seks przed slubem - masz problemy ze soba, psychiczne oczywiscie, mieszkasz z facetem i sypiasz przed slubem - jestes schmatom, twoj facet ma wszystko za darmo :D mieszkasz u tesciow-morda w kubel, bierzesz kredyt na wlasne mieszkanie - debilizm, kupilabys za to dwa mieszkania, zreszta kredyty sa dla bogaczy. jak studiujesz to pewnie pedagogike, a wiec kierunek dla matolow. nie studiujesz - jestes tepa dzida :D itp itd

Gość gość
100% racji autorki tematu:) właśnie weszłam na pierwszy temat gdzie dziewczyna pytała o porade i znalazłam odpowiedz musiałam ją skopiowac q///orwa przestan pisac o twoich uplawach-wstretna obrzydliwa q///orwo to jest kafeteria:)

Gość gość
bo baby są najbardziej zlosliwymi zolzami. nie potrafią normalnie rozmawiać tylko każdą będzie lepsza każda co jedna. nie potrafi cię się dzielić radami tylko obrzucanie gownem. gdyby zostać na świecie tylko kobiety to jak we władcy much zgladzilyby się w 1 dzień :-) :-) :-)