Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

obojetnosc chlopaka.

Polecane posty

Gość gość1234

Drodzy Panstwo. Borykam sie z duzym problemem a mianowicie z obojetnoscia mojego chlopaka. Jestesmy razem od 3 lat. Od roku jest w policji. Na poczatku bylo cudownie. Ale w ostatnich 2 miesiacach jest po prostu nie do wytrzymania od kiedy przeniesli go do innego wydzialu. Na wolnym chodzi do pracy,oddany jest baaardzo pracy. Nie ma czasu wgl zeby sie ze mna spotkac. Gdy ma wolne to twierdzi ze chce sam odpoczac. Nie interesuja go wgl moje problemy. Na walentynki nie przyjechal bo dzien przed powiedzieli ze ma isc do pracy. 15-stego przyjechal na pol godziny przywiozl mi babanierke zeby mnie uciszyc. Bylam tak zdenerwowana ze wyznalam mu ze cholernie mi zalezy, ze albo ja albo nikt... troche przegielam z tym ostatnim zdaniem..wiem...ale juz mu to wyjasnilam. od tego mojego zdania od 2 tygodni jest oschly, unika rozmow, nie pisze, zmienil haslo na fb, pisze do kolezanek kolegow,a mnie unika, nie chce sie spotykac, totalnie obojetny jak nigdy wczesniej...wiem ze duzy wplyw ma na niego praca.... zaproponowal separacje bo powiedzial ze nie umie sie do mnie zblizyc po tym zdaniu. Ono rzeczywiscie brzmi tak strasznie? Do separacji nie doszlo bo ja nie dam rady tak. Albo calkowity koniec albo normalnie. To powiedzial ze nie umie ze mna nie utrzymywac kontaktu i dalej jestesmy w zwiazku. nie wiem co robic.... widze ze sie okrutnie zmienil,ale on nie chce ani pomocy ani nic.. nie jest soba... uswiadomilam sobie ze cholernie mi na nim zalezy... co mam robic?

Gość gość
i po co się tak męczysz facet ma cię w d***e albo mu się znudziłaś albo ma inną na boku moim zdaniem takie domaganie się uwagi jest poniżające jakby cię potrzebował to by szukał z tobą kontaktu

Gość gość
te polskie dziewuchy to ani honoru ani godności nie mają za grosz!!!

Gość gość
marne provo!

nie błagaj na kolanach o uczucia, bo choćbyś na rzęsach stanęła, to miłości się nie da wyprosić ani kupić. przecież facet praktycznie wprost Ci mówi, że z tego już nic nie będzie. nie usprawiedliwiaj jego braku miłości do Ciebie tym, że jest w pracy takiej a nie innej, policja to też praca, ale jakiś szacunek Ci się należy. przestań prosić o miłości i poświęcenie Ci czasu. ośmieszasz się tym tylko. ewidentnie wcale nie chodzi o zmęczenie, po prostu on powoli schładza uczucie, chce się uwolnić od Ciebie. zmienił hasło na fb być może dlatego, że chce po prostu od Ciebie odejść. daj mu spokój.