Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buty dla dziecka kupione przez internet problem

Polecane posty

Gość gość

mamy moje dziecko ma 3 lata, zmierzyłam długość stopy, która wynosi 16 cm, jak zamówię na internecie buty sportowe, to wkładka ma mieć długość 16,5 cm lub 17cm tak? jak kupie buty z 17 cm wkładką, nie będą za duże? rożne marki butów maja różną numeracje i już sama nie wiem :/ doradźcie

Gość gość
jak dziecko ma 16 cm stopę to musisz kupić z 16 ,5 cm ,mówi się że powinno się kupować o numer większe czyli by wyszło ci z tą wkładką 17 cm ale to jakaś bzdura jest przecież sami sobie też kupujemy normalny rozmiar ,ja kupuje zawsze jak potrzeba nigdy większe ,noga szybko urośnie trudne kupię następne . w zeszłym roku kupowałam z wkładką 15 ,5 cm a młody miał 15 cm nóżki ,i były ok,nie wiem skąd zamawiasz bo może będziesz miała możliwość zwroty czy zamiany ,ale i tak uważam że buty sportowe nie powinny być numer większe .

Gość gość
I właśnie dlatego nigdy nie kupuję butów przez Internet. But butowi nie jest równy. I moja poprzedniczka ma rację - but sportowy nie może być za duży.

Gość gość
chciałam zamówić na allegro, i tak np buty nike rozm 24 maja wkładkę 15,5 cm, ale juz buty z adidasa rozm tez 24, już wkładka ma długość 16cm, but butowi nie równy, chciałam kupić przez internet bo jest większy wybór fasonów, a u mnie w mieście nie ma dużo sklepów z oryginalnymi butami :/

Gość gość
nigdy sie nie kupuje butow przez internet!jak chcesz juz kupic-to idz do sklepu z obuwiem /wez dziecko ze soba/ przymierz ZAPISZ SOBIE ROZMIAR i wtedy bedziesz wiedziala jaki rozmiar mozesz zamowic.

Gość gość
chyba tak zrobię szkoda potem moich nerwów jak przyjdą buty za małe albo za duże