Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dojezdzanie do pracy pociagiem 1.5 godziny w jedna strone da sie czy niezbyt

Polecane posty

Gość gość

w sumie 3 godziny dziennie w pociagu plus minus godzina oczekiwania na pociag na stacji 8 godzin pracy

Gość gość
8 godzin w pracy 3 godziny snu w pociągu 1 godzina oczekiwania[można przemyśleć , zaplanować 5 godzin snu w domu razem 17 godzin. zostaje 7 godzin wolnego dla siebie

Gość gość
spie 7-8 godzin inaczej jestem nietomna;)

Gość gość
kolezanka z pracy dojezdza pociagiem 1,5 godz. wstaje o 3 zeby sie wyrobic na 7 do pracy. w pracy do 15 i o 18 jest w domu. powodzenia!!!!

Gość gość
sama musisz przekalkulowac. ja od 95 r jezdże do tej samej pracy- 3 lata wpierw 40 m autobusem i przesiadka na tramwaj 40 minut plus oczekiwanie na pojazdy- w sumie samej jazdy miałam80 minut plus 2 oczekiwania. i tak- dwa razy dziennie po 4 godziny w pracy- tzw dwudzielny system. teraz łatwiej, bo sie przeprowadziłam;- 40 min tramwajem 6 dni w tygodniu, w sumie 80 minut x2 dziennie . można tak zyc, ja tak i moi koledzy z pracy zyjemy- ale , szczerze mówiąc- zero czasu na zycie domowe.... Jak masz inną opcję....

Gość gość
nie mam innej opcji w moim rodzinnym miescie pracy nie ma

Gość gość
przekalkuluj czy nie opłaca Ci się pokoju na 5 dni w tygodniu dni robocze wynająć [odpada koszt biletu miesięcznego a także wody i prądu , którego nie używasz nie będąc w domu

Gość gość
1,5 h to jeszcze ujdzie zresztą to kwestia zarobków.Są tacy co dojeżdżają nawet 3 godziny.

Gość gość
ale w domu mam dzieci i meza wiec nie wynajme sobie pokoju:/

Gość gość
A na dymanie kiedy masz czas?

Gość gość
na sex zawsze mam czas i ochotę nawet w pociągu i w pracy uprawiam. także w domu już nie muszę

Gość gość
No nie, każda kobita to kurefka tutaj;/

Gość gość
ja w wawie dojezdzam godzine do pracy. zarabiam 1200 wiec mi sie totalnie nie oplaca :O zycze mojemu szefowi zeby zdechł w biedzie

Gość gość
a ja życzę rzadzacym aby .... bo to oni sa moimi szefami i tez zarabiam 1200 zl

Gość gość
w wawie 1200?.A chciałem wyjechać do wawy do pracy. To ja w małym miasteczku 2 tys zawsze wyciągałem...

Gość gość
ja w wawie dojeżdżałam przez 4 lata 1,5 godz z Ursynowa na Bielany, zanim zaczęło jeździć metro. Było cięzko, ale łatwiej na pewno o tyle, że nie było tylu przyjezdnych co teraz, nie było tak ciasno w komunikacji...dzisiaj bym się nie zdecydowała.

Gość gość
gość dziś na sex zawsze mam czas i ochotę nawet w pociągu i w pracy uprawiam. także w domu już nie muszę X Masz siłe do roboty jak puszczasz sie w pociągu nawet?

Gość gość
no wiesz ja czasem poltorej godziny jade do pracy kolejka, metro , autobus mieszkam w duzym miescie pracuje od 8.30 do 17 wychodze z domu o 7 rano , wstaje o 6 a w domu jestem okolo 18.30 klad sie spac okolo 24 spie 6 godzin - wystarczajaco da sie przyzwyczaic

Gość gość
nie pisalabym sie na to, bo 1,5h moze jedziesz ale czy pociag jest o tej godzinie co c***asuje czy wczesniej? to juz godzina w plecy wiecej bo pociagi tez nie jezdza co pol godziny. Tak samo z powrotem. Tez masz od razu czy po wyjsciu z pracy jeszcze musisz czekac z godzinke? Gdyby tak bylo ze wychodzisz i jedziesz o ktorej chcesz to co innego ale to jest pociag tak sie nie da. Chyba ze bedziesz zarabiac 5 tys to JEDZ i cierp. Za tyle warto.

Gość henku
4:20 pobudka 4:30 wyjście 5:00 odjazd pociągu 6:20 dojazd 7-15 w pracy 15:50 pociag 17:10 dojazd 18:00 w domu Da się, ale męczy bardzo. Zimą zwłaszcza tak rano wstać i wyjść.

Gość gość
ja dojezdzam do pracy 1.15min w jedna strone , z tym ze nie czekam na pociag godziny bo jade kolejka podmiejska a kolejke mam co 8 min wychodze z domu o 7 i wracam okolo 18 dla mnie nie ma tragedii

Gość gość
Mysle ze sie da jezeli to jest warte tego.