Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzuzka15

Gdzie macie zamiar pojechać na wakacje?

Polecane posty

Jak to dlaczego? Bo warto poszerzać horyzonty. Po co mam siedzieć w Polsce skoro mogę pozbyć się tego wszystkiego i wyjechać stąd. Na jakiś czas? A czemu Hiszpania, ponieważ mają tam piękną plaże i mnóstwo pięknych kobiet. A ja mam piękny niespotykany akcent. :)

Gość gość
Na wakacje mam zamiar właśnie pojechać do polski;)

^^ A tak na poważnie. Hiszpania ma niepowtarzalny klimat to może dzięki pięknie zachowanym zabytkom. http://serwisy.gazetaprawna.pl/turystyka/galerie/726646,duze-zdjecie,1,10-najwiekszych-atrakcji-turystycznych-w-hiszpanii.html A może dzięki samej piękności tego kraju. Jego walory turystyczne są bardzo wielkie http://www.przystanekhiszpania.pl/2010/08/16/53-miejsca-w-hiszpanii-ktore-musisz-zobaczyc/ . Nie mam pojęcia jak to opisać w jednym poście. Jest tego tak bardzo wiele, że nawet nie staczy czasu w zwykłym 2 tygodniowym pobycie aby wszystko zwiedzić. Bo człowiek chce w niektórych miejscach spędzić 5 dni! Bo jest tam tak pięknie. Ja tam poleciałem bez biura i wszystko załatwiałem na miejscu. Razem z hotelami, wynajęciem auta i wyżywieniem. I to wychodzi o wiele taniej niż z biura. Tylko pamiętam jak ciężko jest tam wynająć samochód obco krajowcowi . . . Polecam wszystko sprawdzić przed wyjazdem. Bo będziecie jeździć busem.

Tak w Rydze jest pięknie ;3 Maja tam cudowne zabytki. Są bardzo urokliwe. A i w Hiszpanii również jest pięknie. Naprawdę było ,aż tak ciężko wynająć samochód tylko dla tego, że jesteś obco krajowcem? nie mogę w to uwierzyć naprawdę!

Jak chcesz. Ale ja miałem kłopoty z tym. Też mnie to zdziwiło ale tak czasem jest. Nie wszyscy wypożyczą samochód obcokrajowcowi. Bo ciężko jest potem z taką osobą doprowadzić sprawę do końca. A mogą wcale takiej osoby nie znaleźć, jak ucieknie do kraju. Jak wypożyczałem samochód z iberiahome to miałem opiekę polskiego konsultanta. Mogłem do niego zadzwonić kiedy chciałem. Musisz kiedyś sama pojechać i spróbować coś wypożyczyć, wcale nie jest tak łatwo jak z hotelem.

Gość gość
Ja zawsze jeżdżę za granicę bo jak byłem dzieciakiem to z rodzicami mniej więcej po Polsce pojeździłem. Góry, mazury, morze itp. W związku z czym teraz latam głównie za granicę z http://wyloty-z-niemiec.pl/ - latają z Niemiec i dzięki temu mam dużo lepsze ceny. :)

Ja zamierzam wybrać się w podróż kamperem;) wypożyczonym z Mastercamp bo na własny jeszcze mnie nie stać;D i zwiedzać Polskę;) zarys trasy już jest, chociaż może ulec modyfikacji jeszcze;)