Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antywindykacja opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy może korzystał ktoś z was z usług firm antywindykacyjnych? W telewizji widziałam że ponoć są skuteczni i pomagają wyjść z problemów? Antywindykacja pinie

Gość gośćlaradom
Witam tak korzystałam - zapomnij o tym. To naciągacze i złodzieje na ogół - nie pomogą wydoją kasę - lepiej iść do prawnika, prawdziwego prawnika adwokata lub rodcy prawnego. Nie wierz w cuda - antywindykacja nie istnieje - istnieją ludzie którzy chcą się wzbogacić na innych w potrzebie.

Gość gość
A co to ta anty windykacja coś jak antybiotyk? Długi trzeba spłacać a nie szukać cwaniaczków co pomogą:P

Gość gość gośćlaradom
Potwierdzam to nie skuteczna metoda. Stracisz pieniądze i czas zapomnij o tym. Nie ma anty windykacji - odradzam też mnie naciągnęli.

Gość gość
Wszelkie opinie o tych firmach antywindykacyjnych są lipne. To na ogół nie są nawet prawnicy.

Gość gość
Anty windykacja ostrzegam to ściema!

Gość ffafi
Lepiej skorzystać z usług oddłużania niż antywindykacji. Antywindykacja nie jest w stanie zablokować firmy windykacyjnej, a firma oddłużająca może skontaktować się z wierzycielem w sprawie zdjęcia windykacji i rozpocząć negocjacje.

Gość adam k
ja korzystalem z kancelarii antywindyakcyjne z wroclawia ponagaja,gdyby nie oni to juz dawno bym spal pod mostem.