Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, by pozbyć się dużych skrzepów krwi podczas okresu?

Polecane posty

Gość gość

Podczas okresu, mam w jednym miesiącu ogromne skrzepy krwi, w innym nie mam ich wcale. Od czego to zależy? Mój największy skrzep w życiu miał średnicę 4 cm i pojawił się 2 miesiące temu. A tak, to mam albo zwykły śluz - płyn, innym razem tylko skrzepy, które mają konsystencję wątróbki albo pół ściętego białka jajka... Jak się tego pozbyć? Bo denerwuje mnie to takie dziwne uczucie i w ogóle wielkie skrzepy na podpasce... W ciąży nigdy nie byłam i na 100% nie jestem. Jestem młoda.

Gość gość
Endometrium się zluszcza i stąd te skrzepy- a ilość zalezy od grubości błony śluzowej w danym cyklu

Gość gość
ja mialam takie skrzepy, gdy prowadzilam niezbyt zdrowy tryb zycia (jadlam badziewie, pilam zbyt duzo alkoholu, mialam duzo stresow)

Gość gość
TYLKO DZIŚ! UNIKALNY KOD RABATOWY! :D Wpisz hasło "OTIANNA" przy finalizacji zamówienia w sklepie http://otien.com/ a otrzymasz rabat 15%!

obecność skrzepów może świadczyć o nieprawidłowościach w obrębie min szyjki macicy - tzn , o obecności guzów bądź ich nacieków . Guz albo inna deformacja częściowo zamyka światło szyjki , krew nie mając ujścia powoli krzepnie aż w końcu wydostaje is na podpaskę właśnie w postaci skrzepów . Oczywiście to jedna z teorii , najpepiej po prostu iść do gina :)

Gość gość
Mam ten sam problem, chociaż od paru miesięcy już naprawdę skrzepy są o wiele mniejsze, a w tym miesiącu wcale ich nie było. Nie wiem o co chodzi.

Gość gość
Kurwa iść do lekarza. To zrobić.

Gość gość
mam tak od 20 lat i nic sie nie zmienilo

Gość gość
Fuj to jest obleśne. Tampon zawsze wyjmuję nad klopem bo za nim powódź skrzepów leci. Bleee