Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nazwał mnie d***** !!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć od jakiegoś czasu nie układa mi się w facetem.Nie będę się rozpisywać co mi leży na sercu, bo aż za dużo tego.mieliśmy się przeprowadzić za tydzień kaucja już wypłacona itd.Ale już wiem, że muszę się wyprowadzić sama i chyba tego chce i potrzebuje.już przechodzę do tematu chodzi o to, że o jest graczem mało pracuje więcej gra.Dziś już miałam serdecznie dość i od rana mu miałam, żeby nie grał , że może pójdziemy na spacer taka ładna pogoda itd...On oczywiście miał to w d***e i zaczną grać.prosiłam co godzinę nic nie pomagalo.gra z słuchawkami na uszach w końcu wstałam i chciałam wyjść z domu sama.i kątem oka widzę, że pisze do graczy z którymi gra,że ja mu nie pozwalam grać,bo jestem p**********a i , że dobrze ,że ta d***** się za tydzień wyprowadza.normalnie strzal w ryj.nie uklada mam się już jakiś czas temu chciałam odejść , ale jednak gdzieś w środku była nadzieja i jakos to szło dalej, ale po tym ja już nie potrafię.to co jeszcze i kogo on jeszcze że mnie zrobi.wiem, że samej będzie mi ciężej się utrzymać, ale nie chce być tak traktowana.nie raz polecialy ostre słowa ja też potrafiłam mu pojechać, ale żeby nazywal mnie d***** do swoich kumpli.czuję się okropnie.mam przeprowadzke na głowie już zapowiedzial,że ma wyj****e i sama mam się pakowac.plus oplaty sama.pracuje pięć dni w tyg nie wiem jeszcze jak to ogarne.Ale wiem, że muszę.sorry,że zasmiecam nie mam się komu wydawac, bo mi aż wstyd się przyznać, że mieszkam z kimś takim.

Gość gość
uciekaj od niego jak najdalej zasługujesz na kogoś lepszego

Gość gość
Kiedyś się zastanawiałem dlaczego kobiety lecą na takich chamów i nie odnalazłem odpowiedzi dziś już się nie zastanawiam dlaczego ale wiem już dlaczego jestem nadal sam.

Gość gość
to w końcu wyprowadzasz sie sama czy z "ukochanym" ?

Gość gość
Zdecydowanie sama .tak musialo byc nie moglam sie od niedo sie uwolnic teraz ide na nowe mieszkanie.To jest dla mnie szansa,zeby uciec od niego

Gość gość
jezeli uprawiace sex przedlubny to powiedział prawde ze jestes d/z/i/w/k/a bo taka jest mentalnosc ludzi ze nie szanuja co łatwo przychodzi i wiele inych sprtaw