Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaa12

Zdradziłam męża

Polecane posty

Gość lolaaaaa12

Witam podzielę się moją historią. Mam męża, który pracuję w delegacji widujemy się co weekend czasem co drugi. Wiem, że mnie kocha ale dużo pije często się awanturuję ma spore problemy z alkoholem, ilekroć mowie mu zeby nie pil to wpada w panike krzyczy na mnie obraza popycha, później przychodzi taki dzien kiedy przeprasza obiecuje poprawe i jest dobrze spedzamy razem malo czasu a jak juz go spedzamy to raz jest beznadziejne raz jest dobrze i tak ciagle. Czasami pisalam smsy z moim bylym najczesciej pisalam do niego jak byla awantura w domu. Bylam ciekawa co u niego jak zyje. Jakis dzien umowilismy sie na spotkanie mialo to byc zwykle spotkanie po latach ale jak sie zobaczylismy wszytsko wrocilo ....stalo się ... Bardzo żałuję tak bardzo chcialam sie z nim spotkac zapytac co u niego tak teraz żałuję. Kocham męża ale wiem, że on nie szanuje mnie tak jak bym tego chciala. Gdyby było inaczej pewnie by to się nie stało. Miałam ochotę się wygadać męża wiecznie nie ma a jak jest to się żremy, nie mogę zajść w ciąże to mnie przerosło.Spotkanie z byłym nauczyło mnie jednego ,że już nigdy się do niego nie odezwę i to ,że mimo wszystko kocham mojego męża.... Nie wiem co zrobić....

Gość Jakie to przykre
Pytasz co zrobić? Odpowiadam.Nic nie rób i żyj dalej tym swoim monotonnym życiem. Nie myślisz zmienić swoje życie na lepsze? Mąż pijak to tragedia.Czy pracujesz, czy jesteś na utrzymaniu męża?

Gość gość
idz wo hooj puszczalska szmato

Gość gość
Siedź cicho,i czekaj nA WYPLATE !!

Gość gość
no cóż jesteście siebie warci :o

Kocham męża ale wiem, że on nie szanuje mnie tak jak bym tego chciala. Gdyby było inaczej pewnie by to się nie stało. xxx niestety jestemw stanie sobie wyobrazić, że to problem...;-/ skoro zaistniał ślub, to powinnas być najważniejsza

Gość lolaaaaa12
Nie pracuję.

Gość KASIA 50
Niestety ale tak się czasem ułoży w życiu, ja byłam wierna mężowi przez 12 lat małżeństwa, on zdradził mnie ze starą babą którą wszyscy jego kumple ''orali'', tłumaczył się głupio że chciał tylko spróbować jak to jest z inną, postanowiłam odpłacić mu się tym samym, dużo wyjeżdżałam więc nie miałam z tym kłopotów, na pierwszym wyjeżdzie poszłam do łóżka z jednym facetem, wstydziłam się bardzo ale było ok, teraz już nie mam z tym kłopotów, mam na koncie mnóstwo kochanków i wcale tego nie żałuję.