Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 LETNIE DZIECKO NA 12 CALOWYM ROWERKU

Polecane posty

Gość gość

witajcie dzisiaj pokłuciłam się z mężem ponieważ nasza cóka ma 3,5 roku i ma rowerek na 12 calowych kołach. na wiosnę chciałabym jej kupić nowy ale maż twierdzi że nie ma takiej potrzeby ale niby jak ona będzie jezdziła na takim rowereczku malenkim :) wydaje mi się że będzie już dla niej bardziej odpowiedni na 16 calowych jak myślicie ?

Gość Agaa87
Moja na 3 urodziny dostała 16 cali i na lato będzie jak znalazł

Gość gość
a jaki model ? mąż twerdzi że najpier niech się nauczy jezdzić na 2 kółkach na 12 i potem kupimy jej 16 a najlepiej to za rok ;/ wydaje mi się że jest już zdecydowanie za mała na 12

Gość gość
jeżeli chcesz, żeby nauczyła się jeździć bez kółek bocznych, to polecam nadal koła 12, a jeśli nie zależy Ci na tym to może być większy rowerek

Gość gośćjudra
Niestety ale mąż ma racje. Moja córka uczula sie na 12 właśnie w tym wieku. Gdy miała prawie 5 kupiliśmy 14. Teraz w tym roku pewnie kupimy 16. Lepiej stopniowo przechodzić na większe rozmiary bo inaczej nóżki nie będą dawaly rady. A 100 zl za używany rowerek dać to nie jest dużo i lepiej za rok go zmienić.

moj synek ma 5 lat I jezdzi nadal na 14- 16 to duzo za duzy na 3 - latke- ona musi sie dobrze nauczyc jezdzic bez kolek bocznych zanim ja na duzy rowerek posadzisz

Gość gość
12 calowe kółeczka to moja dostała przed drugimi urodzinami ! To był biegowy rowerek Potem po 3urodzinach dostała taki 14 calowy na dwóch kółkach i nauczyła się jednego dnia na nim śmigać więc po roku zafundowałam jej 16ccalowy i obecnie jest przed 5urodzinami i nadal na nim śmiga choć w piwnicy czeka już na niż 20calowy i w zeszłym roku już na nim jeździła ale ja jej go do piwnicy skitrałam bo boję się o nią.

Gość gość
A pamiętacie jak się jeździło na damce dziadka będąc na wakacjach na wsi? Koła były większe od nas a mimo to pod ramą na stojąco się jeździło. Ale teraz to nakolanniki nałokietniki kaski i inne cuda!:D