Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wisienkaa111

Dziewczyny, czy sądzicie ze dobrze zrobiłam?

Polecane posty

poznalam juz w tamtrym roku chlopaka,byl kucharzem. na poczatku do mnie napisal bo podobno mu sie spodobalam , i sie spotkalismy bylo wszystko okej,potem mnie zlał tak z d**y i zapól roku z nowu zadzwonil. A ja głupia zakochana w nim polecialam po raz kolejny z myśla ze bedzie wszystko okej. Powiem wam szczerze ze nie wiem ale jak go widze w kazdy mozliwy sposob to mnie roznosi od środka. .,moze sie zakochalam nie wiem..wracajac do tego co pisalam to tak spotkalam sie z nim w tedy i co ? zaszlo cos pomiedzy nami za duzo i poźniej dwa dni były okej apotem znow bylo to samo.. tłumaczy sie praca? ale ilemozna k***a pracowac. jeszcze dodam ze duzo imprezuje bo caly czas tylko kluby,nawet w tyg...wiec ja nie rozumiem jak mozna mowic ze jest zapracowany.. ostatnio znow doszlo dotego ze zaczelismy gadac, w czym napisal mi ze pracuje caly czas a ja do niego ze nie pracujesz 24/24 i ze to juz jest nie wazne..on jak to nie? a ja no bo nie bedzie mi tylko na tym zalezec wiec... on znak "??" ja powodzenia w zyciu, teraz zaluje ze sie z nim w jaki sposob zwiazalam,bo praktycznie juz nie mam zaufania do chłopakow,zabawil sie mna jak jakas szmata. ech dziewczyny NIGDY ZA KUCHARZY! chyba ze jest jakis normalny ,ale to na prawde wyjątki :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować