Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny z jakiej firmy najlepsze są farby do włosów według was?

Polecane posty

Gość gość

zauważyłam że teraz wiele osób farbuje się lorealem, czy rzeczywiście ta farba jest dobra i co myślicie o garnierze? a może znacie lepsze?

Gość gość
Loreal MAJIREL z profesjonalnych. Ze sklepowych albo raczej aptecznych dobry jest Biokap. Z typowo drogeryjnych i tańszych to może Garnier Olia.

Gość gość
TYLKO I WYLACZNIE! Schwarzkopf Professional

Gość gość
Garnier ? Loreal? tanio? =siano sie robi z wlosow

Gość gość
Najlepsze sa amerykańskie farby .Niestety w Europie rzadko spotykane .

Gość gość
garnier olia jest super,nie uzywalam ale widzialam po wlosach znajomych ja uzywalam ostatnio loreal feria preference ,kolor czarny Black spirit- wlosy sa boskie po pierwsze dlatego,ze super zaczely sie ukladac po drugie sa niesamowicie blyszczace,miekkie takie zywe po trzecie kolor. Intensywny,bez zadnej poswiaty, hebanowy Mylam wlosy juz z 10 razy i w ogole nie schodzi,przy innych farbach po kilku myciach gdzieniegdzie byly przeblyski moich naturalnych wlosow a tutaj nic. faktycznie kolor jest trwaly. Chociaz przy farbowaniu sie poplakalam zapach jest okropnie duszacy ,skora mnie troche piekla gdzieniegdzie,i ciezko bylo zmyc ze skory,myslalam ze szalu dostane, az zaryzykowalam odkamieniacz do lazienki i jakos zeszlo

Gość gość
a ten loreal daje taki żywy kolor włosów jak garnier olja? zależy mi na takim bardzo intensywnym kolorze

Gość gość
tak, kazdy go chwali;)

Ja farbowałam olią raz i nigdy więcej. Siano mi zrobiła z włosów.

Gość gość
up

mam ciemne wlosy - ostatnio musialam mocno podciac - az plakalam u fryzjera:) nie chce isc do fryzjera, efekt podobny a koszt niewspolmierny do tego ostatniego. Jak to zrobic w domu? Palette podobno najgorsze, do tej pory Casting byl. Olia - no niestety ale nie. w oczekiwaniu na info...

Gość gość
Olia wbrew pozorom do jasnych wlosow bardzo wysusza. Ale konsystencje ma oleista. Syoss do jasnych nie wysusza ale ciut ciemniejszych wogole nie rusza i malo wydajna. Loreal casting ok fajna odzywka, wlosy nie sa przesuszone. Palet wysusza ale wezmie ciut ciemniejsze wlosy. Najmocniejsza farba z drogeryjnych, ale zawsze lepsza niz rozjasniacz! Preference nie wiem czy wydajna ale kolor jest ekstra, lsniace włosy i miekkie.

Gość gość696969
ja uzywalam palette de lux/z brazu na blond/ i nie była zla,a teraz mam tej samej firmy bez amoniaku/perfekt care color/ i kolor cudny i wlosy super,to jakasc nowość ja używam perlowy blond 120