Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ze mna zerwał czuje sie fatalnie

Polecane posty

Gość gość
i nic nie odpisal na tego smsa ?

Gość gość
Napisałaś SUPER naprawdę szacun Wysoko postawiłam poprzeczkę i faktycznie on nie musi wiedzieć jak to boli Z klasą szacunkiem napisałaś grzecznie a on teraz myśli kurczę szkoda że tak się zachowałem bo z nową znajomością TP porażka a "stara" już mnie nie chce Dziewczyno szacun

Gość gość
nic nie odpisał... a moze jeszcze odpisze bo teraz jest w pracy i on czasami odpowiada z opoznieniem ,ale juz mnie to nie obchodzi... On byc moze chcial sobie zostawic "furtke" na przyszlosc, a byc moze nie mial odwagi powiedziec ,ze to koniec robiac uniki, ale ja chcialam miec sprawe postawiona jasno, nie lubie czegos takiego ,że ktos mnie zwodzi, poprostu tez mam swoje uczucia, wytrzymalosc i musialam to zakonczyc, tak naprawde to on to zakonczyl ,ale ja podsumowalam

Gość gość
no wlasnie moze go to zaboli jak zobaczy ,ze z nowa znajomoscia jesli taka rzeczywiscie jest mu sie nie uklada, albo jak znowu sie zechce nagle spotkac, ale ja chociaz bardzo, ale to bardzo mi na nim zalezy musiałam tak zrobic poprostu :(

Gość gość
Wiesz że dobrze postapilas bo tak trzeba dla siebie Dla własnego ja Naprawdę tylko wytrzymaj

Gość gość
Dziekuje wam za slowa pocieszenia, bedzie mnie to jeszcze napewno bolalo,ale tutaj chociaz moge sie wygadac, on pewnie czul ,że mi zalezy bo tego nie da sie calkiem ukryc, ale niech chociaz nie wie, ze teraz tak to przezywam bo i co to da...nic by to dobrego nie dało, niech wie, że po jego unikach nie bede na niego czekac tylko dalam sobie z nim spokoj i tyle

Gość gość
Wyjatkowo trolle dziś zaspaly Dokładnie tak jak mówisz przy jego zachowaniu Twoje prośby błagania czy co tam.można wymyślić nie sprawiły by ze jemu zaczęło by bardziej zależeć szanować Cb itd tylko Ty po byś miała jeszcze większego doła Dałaś krótko zwięzle I na TEMAT do zrozumienia ze przyjmujesz do wiadomości wasze ostatnie relacje i kiedyś może może będzie okazja o tym porozmawiać

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Nie wroci zapomnij bylas tylko zapchaj dzura i jak wroci to po to samo pewnie kogos znalazl huj...

Gość gość
Wczoraj odpisał na tego smsa, że zyczy mi szczęścia itd w takim razie to sie godziłam już z tym, a wieczorem mi nagle napisał " Bede za Toba tesknił. Dobranoc :)"- i to znowu mi narobiło zamieszania w głowie ,że tak napisał... nie mam zamiaru sie do niego pierwsza teraz odzywać i nic tez na to nie odpisałam bo trwam przy swoim,ale wg was to cokolwiek znaczy? Jakos sie trzymam ,ale pusto mi jakoś po tej stracie jego

Gość gość
dziewczyno jestes mloda masz dopiero 22 lata czujesz to 22 lata??? wiesz ile bym dala zeby znowu miec twoj wiek ,mam syna w twoim wieku. daj sobie z nim spokoj ten czlowiek nie jest wart twojego zdrowia nie zadreczaj sie olej go odsun od siebie ,zajmij sie soba swoim zyciem a czas pokaze ci ze jest najlepszym sprzymierzencem Tobie. jestes taka mloda poznasz jeszcze nieraz kogos i moze to bedzie wlasnie ta osoba moze nie na zycie ale cos wniesie w twoje . a ten d**ek o ktorym piszesz to chyba chcial tylko i wyłacznie podupczyc sie z Toba i to wszystko tak dziala facet opatrzyłas mu sie i szuka nastepnej podniety. to przykre ale taka jest prawda. zyj swoim zyciem ciesz sie mlodoscia i nawet nie odpowiadaj na jego tel i proby kontaktu nie jest tego wart. powodzenia...

Gość gość
nie zamierzam odpowiadac przynajmniej narazie, ale po tym smsie narobił mi tylko zamieszania w głowie, bo teraz mysle czy to znaczy, ze mu zalezy czy tak to chcial ładnie podsumować

Gość gość
Cześć Laska: ) Ktoś dobrze napisał byłaś tylko ot fajnie czas spędzony miły sex ale chce wrażeń i nowości Nie żałuj lepiej teraz niż za trzy lata by mu się odwidzialo Widzisz na facetów tak to działa jak prosimy mówimy ze kochamy to nas olewają A jak z godnością klasą i uśmiechem przyjmujemy to co nam robią to głupieja i robią się jak.misie Myślę że jeszcze będzie próbował sprawdzać Cb czy faktycznie tak dobrze to przyjelas i grasz czy będziesz na każde jego milsze słówko

Gość gość
Ja też chciałabym mieć Twoje lata: ) choć nie mam syna w Twoim wieku to jakieś 15 lat robi różnicę: )

Gość gość
Zawsze możesz wpaść tu i pogadać i nie zapomnij świat na nim się nie kończy nie był wart Twojego czasu poświęcenia i zaangażowania Było mu milo I pfff zachciało się zmiany

Gość gość
no to prawda, jest cos takiego, że jak to kobieta ich olewa oni juz nie sa czesto tacy twardzi niz jak jest odwrotnie... wiec ja narazie z godnoscia nie bede sie odzywać , a za jakis czas zobaczymy o ile bedzie jeszcze probował ,ale ten sms wieczorem był dla mnie zaskoczeniem

Gość gość
Oczywiscie, ze tak napisal. Bedzie mu brakowalo seksu, ale TYLKO seksu, bo tylko dlatego sie z toba spotykal (zreszta ci sam powiedzial) Znajdzie pewnie jakas nastepna naiwna i dopoki tamta nie zmadrzeje, bedzie ja traktowal tak samo jak ciebie. Mam nadzieje, ze naprawde zmadrzalas, ale obawiam sie, ze jednak sie zlamiesz, bo strasznie to przezywasz. tak jak wczesniej zakaldalas tematy o tym, ze facet cie olewa i chce seksu przez pol roku, to teraz bedziesz zakladac jak ty za nim tesknisz. A tak naprawde to za czym ty tesknisz? Przeciez sie spotykaliscie tylko na seks. Nigdzie nie chodziliscie razem, nie macie jakis fajnych wspomnien....daj spokoj...szkoda na niego czasu.

Gość karramba123
Sluchaj, facet tak napisal, bo zaakceptowal ze juz koniec bezzobowiozujacego seksu i tego bedzie mu brakowac. Gdyby mu zalezalo no tobie jako na osobie, to przeciez by probowal dzwonic, przekonac ciebie ze cos do ciebie czuje...a tak nie jest. Za duzo widzisz w tym smsie.

Gość gość
Niby właśnie wychodziliśmy szczegolnie też to tu to tam tzn kino restauracja, spacer.. ale może macie racje, że dla niego to był głownie seks chociaz ja mu dam zatęsknić. Nie bede sie teraz odzywać chocby on to robił , czasem jak sie kogos straci to sie go doceni, jeśli mu zależało na mnie to jeszcze bedzie chcial wrocic nie wiem za jaki czas ,ale tak bedzie, a jeśli mu nie zalezało to i tak bez sensu

Gość gość
Ja bym sie autorko nie dała nabrać na twoim miejscu bo jak dla mnie to teraz jestes dla niego troche kolem zapasowym, jak nie trafi sie nic nowego lub nie trafilo to pewnie sie odezwie, ale ja bym az z takim entuzjazmem do tego nie podchodzila

Gość gość
Przeciez ty nawet nie wiesz czy on nie ma kogos na stale, bo balas sie zapytac! i ilez razy wy gdzies byliscie? Na samym poczatku, potem tylko do ciebie przyjezdzal jak nie bylo twojej wspolokatorki.

Gość gość
chociaz ja mimo wszystko mysle ze on predko sie teraz do mnie nie odezwie i ze to ogolnie bedzie koniec, ale trudno, tak naprawde tak sie stalo bo sie zachwywal jak zachowywal i mnie do tego zmusil

Gość gość
no jak po pol roku takiego traktowanie wkoncu przejzalas na oczy to jest sukces!

Gość gość
pewnie jeszcze sie bedzie odzywal ale nie daj sie na to nabrac, zostawia sobie otwarta furtke do ciebie gdyby mu sie zachcialo kiedys bzykania

Gość gość
up

Gość gość
niby wiem ,że moze mu chodzilo glownie o seks ,ale teraz bez niego , bez tego jego codziennego " dzien dobry kochanie" jest mi jakos pusto i smutno... moze mało wychodziliśmy i nie mamy bardzo duzo jakis wspomnien, ale jednak przywiazałam sie przez te pol roku

Gość gość
up

Gość gość
No przywiazalas sie, ale to ze traktowal cie jak darmowa prostytutke nie przeraza cie? Powinnas sie cieszyc, ze traz cie nie traktuje jak szmaty. Dlaczego nigdy cie do siebie nie zapraszal, nie pokazywal z toba nigdzie? Bo sie bal, ze go ktos zobaczy....

Gość gość
juz ci ktos napisal kobieto opatrzyłas mu sie i teraz szuka nastepnej czy trafia to do ciebie czy nie? a potem bedzie inna i jeszcze inna itd.. a ty zamiast zajac sie soba to rozpamietujesz jego kazdy ruch kazde sms czy ty jestes normalna? analizujesz czemu tak napisal czemu sie tak zachowal a on teraz tylko dobrze sie bawi ,jak mu nie wypali seks z inna bedzie u ciebie bedzie szukal ale miej troche godnosci dla samej siebie.