Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny lubicie pierścionki?

Polecane posty

Gość gość

jakie? z żółtego złota, białego czy z innego metalu? z cyrkonią czy lubicie tylko prawdziwe kamienie, i czy kupujecie sobie je same czy macie tylko to co dostaliście? jaką jeszcze biżuterie nosicie?

Nie lubię żadnych pierścionków, za biżuterią ogólnie nie przepadam, tzn. we wszystkim mi niewygodnie, noszę jedynie zegarki czasem a od święta jakiś wisiorek.

Gość Dasha1995
Sporadycznie noszę łańcuszki i wisiorki

Lubię biżuterię i nosze jej dużo. Kolczyki, wisiorki, bransoletki, pierścionki, nausznice, czasem broszki. Nie lubię żółtego złota i go nie noszę, pierścionki albo srebro, albo czarny tytan, albo białe złoto. Noszę takie, które dostałam i takie które sama sobie kupiłam. Noszę albo brylanty albo bez kamieni w ogóle.

Gość gość
up

Nie noszę biżuterii, choć kolczyki lubię.

Gość gość
Lubię, ale najbardziej lubię kolczyki. Zakladam je codziennie, kazdego dnia inne, jako uzupelnienie wizerunku. Pierścionki srebrne, z białego złota, z kamieniami typu onyks, hematyt, malachit, ametyst, granat, szafir, malutkie cyrkonie, dyskretnie i niedużo, też wokół kamienia mogą być:)

Gość gość
nie lubię pierścionków , nie wiem, podobają mi się tylko u pań 40+ ale takich eleganckich dystyngowanych, u młodych dziewczyn wyglądają słabo, z biżuterii najbardziej uwielbiam bransoletki a potem naszyjniki :)

Lubię nosić pierścionki, kolczyki i bransoletki. Najbardziej lubię te z żółtego złota.

Gość gość
Ja najbardziej lubię srebrną biżuterię. Na http://www.pbsrebro.pl/ masz duży wybór jak chcesz, sama kupiłam tam ostanio parę razy