Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne uczucie

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny mam pytanie do was poniewaz nue bardzo wiem co sie dzieje i zamierzam jechac na ip ,ale nie chce zeby uznali mnie za wariatke.. Od 3 dni mam biegunke dzis zazylam smecte i mi przeszlo troche ale mam wrazenie ze cos mi peka w srodku albo cos pruka no nie wiem jak to nazwac ..w kroczu . Ruchy dziecka czuje.i strasznue mnie jakos pobolewa w lewym boku.. Doradzcie mi prosze czy powinnam jechac do szpitala?jestem w 33 tyg ciazy ..od rana boli mnie glowa i ogolnie czuje takie oslabienie .

Gość gość
duzy bo ja nie mam auta a jak to nic groznego ?

Jesli masz ubezpieczenie to karetka przeciez to noromalne

Gość gość
chcialam sie dopytac czym to moze byc spowodowane ale widze ze u was to tylko szpital i szpital

Gość gość
Jedz! Potem będziesz miała wyrzuty jak to coś złego. Lepiej z siebie zrobić wariatkę niż chować dziecko 33 tygodniowe. Wezwij karetkę albo taksówkę, i spakuj torbę gdybyś musiała tam zostać.

Gość gość
No jak to czym może to być spowodowane ?? milionem rzeczy, na to lekarz odpowie, bądź poważna.

Gość gość
Poza tym 3 dniowa biegunka to już powód do dużego niepokoju. A teraz jeszcze to, zrobisz co zechcesz twój brzuch, twoje dziecko, no szpital i szpital, bo jak normalnie się coś dzieje w ciąży to się jedzie na IP

Gość gość
wiem rozumiem ale ostatnim razem jak bylam z goraczka 38,8 mowilam ze slabo czuje ruchy i maialam dolegliwosci zapalenia oskrzeli to kazali mi ibuprom kupic i wrocic do domu polozyc sie ,zadnego usg nic .. A ja myslalam ze zdechne .kaszel mialam okropny i ledwo co stalam na nogach .wiec nie myslcie ze to takie chopsiup ,pytam poprostu zeby mniej wiecej wiedziec na co sie nastawiac

Gość gość
a jak lezalam na patologii to widzialam jak kobiety staly w kolejce przed porodowka i czekaly z bolami nawet krzeselek im nie podali wiem sie obawiam troche.. Ze mnie puszczza do domu z nospa i smecta bez usg

Gość gość
przejade sie poprosze sasiadow . Ale boje sie ze mnie odesla z witkiem jak zwykke

Gość gość
Ibuprom w ciąży? hmmmm ponoć jest zakazany no OK! Jak ja pojechałam to od razu wzięli mnie na noc było ok 19 bez badania przyjęli na oddział z plamieniem, od razu po przyjęciu badanie itd nikt mnie nie olał, twój szpital jest beznadziejny. To powiedz że się coś dzieje, że miałaś biegunkę od kilku dni, powiedz co zażyłaś i co czujesz, że musi cie ktoś zbadać i że nie wyjdziesz bez badania, to oczywiscie na izbie przyjęć. Ale zrobisz jak chcesz mowie twoja broszka:)

Gość gość
no juz sie zbieram a ztym ibbupromem to powaznie mowie,ja go nie kupilam pani w aptece oczy zrobila kazala na izbe przyjec isc a ja do n ze ja bylam i mi to kazali i na drugi dzien poszlam do rodzinnego dostalam leki dla ciezarnych

Gość gość
Powodzenia, mowie lepiej wyjść na wariatkę niż potem robić sobie wyrzuty. Tym bardziej ze taka biegunka kilku dniowa już powinna być skonsultowana z lekarzem, bo to tez niepokojące bardzo.