Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bydgoszcz ulica nakielska

Polecane posty

Gość gość

czy na tej ulicy jest jakiś hotel i tani sklep spożywczy ?

Gość gość
Jest lidl na rogu z wierzbową (albo wiśniową, nie pamiętam) i społem w okolicach Bronikowskiego, co do hoteli to nie mam pojęcia, coś jest na Wrocławskiej, to jest za to blisko Reala na rondzie. Nakielska jest bardzo długa i kończy się na zadoopiu i jeżeli szukasz noclegu i zależy ci na tych sklepach w pobliżu, to lepiej szukaj w miarę niskich numerów ;)

Gość gość
ok dzieki:) a wiesz może jakim numerem autobusu lub tramwaju się tam dostane z pks? mieszkasz w okolicy? łatwo byłoby tam coś niedrogo wynająć? sa w pobliżu szkoły? przychodnie? to bezpieczna okolica?

Gość gość
Z wynajmem, jeżeli ma być tanio, to raczej Wilczak (kamienice), dalej jest Miedzyń i Prądy, a to już głównie domki i nowe bloki, więc może być trudniej z wynajmem. Z PKS dojedziesz tramwajem 8, ale tylko do pętli tramwajowej przy wiadukcie kolejowym, dalej tylko autobusem 56, z placu Kościeleckich (kawałek piechotą na zachód od pks). Czy jest bezpiecznie...nigdy tam nie mieszkałem (pochodzę z niedalekich okolic), więc nie wiem, na Wilczaku są kamienice, dalej domki, okolica nie sprawia wrażenia niebezpiecznej. :)

Gość gość
Przychodnie są, na samej Nakielskiej do pętli tramwajowej są dwie :D. Szkoły też są w pobliżu.

Gość gość
dzieki :)

Gość gość
proszę :)