Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy przed porodem

Polecane posty

Gość gość

hey dziewczyny mam na jutro termin i panikuje,eh jakie mialyscie objawy dzien przed porodem albo dwa dni przed? mnie dzis podczas skurczy przepowiadajacych uciska pecherz dzis sa te bole troszke silniejsze i parcie na pecherz a zaden czop mi nie odszedl jak narazie

Gość gość
halo podzielcie sie swoimi doswiadczeniami mamusie :) ja mam dopiero od dwoch tygodni skurcze przepowiadajace te twardnienie brzuszka a poza tym to nic innego raczej tylko podczas tych skurczy straszne parcie na pecherz

Gość gość
objawów jest albo dużo albo wcale i nagle wody odchodzą

Gość gość
Dwa dni przed terminem nie mialam zadnych objawow urodzilam dwa tyg po terminie. I co lepsze w dniu porodu mialam rano usg i lekarz mowil ze dziecko jeszcze wysoko i dzis nie urodze a tu po 7 godz zaczal sie porod a objaw byl taki skorcz brzucha i dostala biegunki ze 3 razy bylam w toalecie. Wody mi odeszly przy badaniu i w dwie godz rozwarcie na 8 palcow. I tyle zadnych czopow i przepowiednich.

Gość gość
no tak kazdy ma inaczej wiec nie wiadomo na co sie przygotowac niestety. mnie dzis bardziej naciska na pecherz przy tym twardnieniu brzusia a poza tym cisza

Gość Karola528
Dzien przed porodem, wieczorem miałam straszne nudnosci, o 4 rano dostałam lekkich skurczy, bolał mnie brzuch jak przy miesiączce. O 16:40 urodziłam :)

Gość gość
dwa dni przed bolacy mialam brzuch jak na miesiaczke