Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie caly czas jakbym byla nacpana, brak koncentracji

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czasem co ktos do mnie mowi, smieje sie jak trzeba itp., chociaz nie rozumiem, nie moge sie skupic, dziwie sie, ze jeszcze nie wpadlam pod samochod itp, mam czasem pustke w glowie, jakies problemy ze sluchem, nie wiem co mi jest. Czuje sie jakas oddalona od ludzi ,chcialabym byc z nimi, ale jestem gdzies w swojej glowie i nie moge sie z niej wydostac. Co mozna zrobic,zeby pomoc na cos takiego

Gość gość
up

Gość gość
Też tak mam,nic nie rozumiem,wszystko trzeba mi dwa razy tłumaczyć,nigdy nie mam zadania domowego ani nic,nic nie pamiętam,nie mogę słuchać nauczycieli myślę o niczym,nikogo nie słucham,ale nie wiem co można z tym zrobić

Gość gość
tez tak miałam, zbadaj cukier u mnie okazało sie ze mam za niski...

U mnie to samo, lepiej się przebadaj, bo to z różnych przyczyn może wynikać, w każdym razie uczucie jest co najmniej dziwaczne, nie mówiąc o koncentracji, delikatny odlot każdego dnia, a jednak niezbyt to przyjemne.

Gość Ellmo
nlo niestety dzisiejszy świat jest mocno wymagający....ja jak nie mogę się skoncentrować to piję sobie kawę lub energetyka..teraz mi zasmakował chillout wild drink power - z guarana i kofeiną.smaczny i ma całkiem zdrowy skład!

Gość gość
gdzie można kupić ten chillout wild drink power? nigdzie jeszcze nie widziałam go w sklepie. zbliża się sesja więc odpowiednia dawka kofeiny, witamin i guarany przyda się do nauki! zwłaszcza, że gdzieś czytałam, że można kupic 24 szt za 69 (tylko gdzie?)

Gość gość
mnie fajnie pobudza i koncentruje chwdp - bardzo fajny napój energetyczny o zdrowym składzie i fajnym smaku! podczas sesji czy większego wysiłku niezastąpiony w mojej diecie