Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest STOP MANIPULANTOWI?????????

Polecane posty

Gość gość
Z tego co powiedzieli mi policjanci to w pierwszej kolejności oskarżona może zostać redakcja kafeterii za niedopilnowanie i zaniedbanie, ale to się okaże.

Gość gość
I dobrze, redakcja już dawno laskę na to forum położyła i to co tu się wyprawia woła o pomstę do nieba.

Gość gość
Hehe. Dobra już nie gadajmy, bo wilk założy ci jeszcze temat, że jesteś dziewczyno zdrajca i konfidentka. :) To się potulasz po sądach kochana. Współczuję. :) Papa.

Gość gość
gość dziś Czyżby ktoś już się wystraszył :D? Cóż tak bywa, w końcu może nastanie tu porządek. I niektóre osoby stąd znikną. ;)

Gość gość
Jesli to prawda ze poszlas z tym na policje to hahahahahaha chyba ci sie nudzi w zyciu,albo naogladalas sie trudnych spraw :D

Gość gość
Nie to ja pisałam. Czego miałabym się wystraszyć skoro nie podałam jego danych. Myślałam, że piszemy na luzie. Osobiście po prostu nie chciałabym być na Twoim miejscu, bo co mnie obchodzi jakieś forum?Prędzej martwi mnie lis głodnych dzieci niż dane, prawdziwe dzy nie, jakiegoś kolesia. Jesteś niemiła wiesz? :(

Gość gość
tak masz rację nudziło mi się :) tak jak wam kiedy siedzicie na tym za/sran/ym forum i doszukujecie się Bóg wie jakich spisków, obrażając przy tym co drugą osobę ;)

Gość gość
Niemiła bo? ;)

Gość gość
A dlaczego w tym momencie Ty mnie obrażasz? Znasz mnie? Póki co to Ty wygladasz tu na toczącą pianę trolice. :O

Gość gość
A czym cie obraziłam :o ? jeśli nie należysz do tych obrażający i doszukujących się spisków to czemu czujesz się obrażona? A jeśli nalezysz do tej grupy to napisałam prawdę nikogo nie urażając ;)

Gość gość
ktoś sobie jaja robi z ta policja i zgloszeniem a wy sie jaracie:(

Gość gość
ha ha policja nie ma innych spraw na głowie:-).Podanie danych na ERo ha ha....

Gość gość
gość dziś Nie mozesz nic aniomowo zglosic na policję co najwyzej tylko donos,ale donos to nie zgłoszenie:-D

Gość gość
up

@Wszyscy Po pierwsze nie zamierzam ujawniac swojej tozsamosci choc gdybysmy sie wszyscy tak umowili na ERO nie mialbym z tym zadnego problemu. Nikomu nie proponowalem i nie wyrazalem zgody na ustalenia swojego nazwiska i podawania go do publicznej wiadomosci. Aby udowodnic ze osoba mnie pomawiajaca mnie nie zna poprosilem o podanie swojego numeru telefonu i rasy psa i tylko tyle nic wiecej mozecie sprawdzic. Jak ktos twierdzi inaczej to klamie i niech przedstawi moj wpis. Prosba o podanie numeru czy rasy psa to nie jest udzielenie zgody na ujawnienie nazwiska to oczywiste dla kazdego prawnika:) To byla proba zastraszenia mnie byly wyzwiska na moj i moich dzieci temat to naprawde powazna sprawa . Wiec sie doigrali w koncu mysleli ze jak beda szukac mojego nazwiska to Ja sie wycofam z ERO. Naprawde mnie tym rozsmieszyli:) I sami sobie narobili klopotow:) Wiec jesliby trafili to samo poszukiwanie i ujawnianie tego publicznie jest rzeczywiscie przestepstwem za ktore beknelyby nie tylko te osoby ale i wlascicel Kafe ktora na to nie reagowal. Wiec moglbym spokojnie wytoczyc proces wlasciecielowi Kafe i bez problemu go wygrac:) Skutek jest jescze jeden gdyby trafili z moim nazwiskiem a tego nigdy nie potwierdzenie wszystkie wyzwiska wobec mnie to powazne przestepstwo bo obrazacie konkretna znana z imienia i nazwiska osobe z konkretnego miejsca o konkretnym zawodzie gimbusy:) A to juz powazna sprawa banalnie prosta do wygrania:) Uczestnicze jeszcze w 2 forach gdzie wszyscy znamy sie z imienia i nazwiska spotykamy w realu miedzy soba i nie ma zadnego chamstwa miedzy nami sa normalne konflikty jak w kazdej grupie ale na forum pelna kultura bo wiadomo ze pozniej spotkasz sie z ta osoba w realu wiec nie mowisz do niej na forum niczego czego bys nie powiedzial w realu i tak to dziala.

Gość gość
nie strasz nie strasz. z danymi trafili, sam temu nie zaprzeczasz. prosiles o wiek corek- podali. podali nawet pierwsze lietry imion. i duzo innych szczegolow. kilka osob podalo twoj nr tel ktory nagle nie jest twoj. gdyby podali rase psa przemilczalbys to, i kazal podac dlugosc penisa, bo przeciez to jest najwazniejszy dowod. A o zarzadzie kafe pisales juz 3 miesiace temu jak to ty z nimi zalatwisz sprawe i wygonisz chamow z ERO. Chamy maja sie dobrze, a twoim osiagnieciem w kontaktach z zarzadem jest kilka stanowczych tematow na redakcyjnym, na ktore kazdy kladzie laske :D

Gość gość
jakiz on jest infantylny!!!!!!!!!!

Podanie wieku corek ktory sam kiedys podawalem rasa psa numer telefonu to nie jest zgoda na ujawnienie nazwiska to oczywiste dla kazdego prawnika. To byla proba zastraszenia mnie wywarcia presji zebym odszedl z ERO i chyba jestes na tyle inteligentny zeby to zrozumiec. Nie zamierzam podawac swojej tozsamosci nie zycze sobie jej ujawniania bo nie taka jest formula na ERO kto to zrobi dopuszcza sie przestepstwa:) Takie jest prawo:) Ujawnienie tozsamosci to podanie imienia inazwiska nic innego mozesz opowiadac pod nickiem czy nawet prawdziwym imieniem mnostwo prywatnych rzeczy o sobie ale to nie uprawnia nikogo do poszukiwania i ujawniania Twojego nazwiska bo to przestepstwo sciagane z urzedu:) Wlasciciel Kafe nie reaguje jest wspolwinnym:) Taki jest stan prawny nie wierzysz ze tak jest podaj moje nazwisko a Ja sobie tego nie zycze i mowie ci to jasno jak trafisz sprawa w sadzie:)

Gość gość
Ty Kodeksu karnego na oczy nie widziales,a probujesz tu prawnikami straszyc hehehe

Gość gość
Pawel Macierzynski..trafilam? :D

@gość dziś No jaki jest efekt tego ze Redakcja olewala sprawe Chamskich Trolli z ERO. Najszybszy w Miescie Cynik Wiedzmy czy jak wy mowicie Ciotki przeniesli sie na prywatne Forum zalozone przez Naja i sciagaja do siebie ludzi bo tam maja kotrole nad tym kto uczestnuczy i wywalenia Chamskich Trolli jak ktos sie nim okaze. Zacznie sie im fajnie krecic pojawia sie raklamodawcy i kasa i beda sciagali nastepnych bo bedzie to fajne miejsce bez Chamskich Trolli wiec kazdy chetniepojdzie kto ich lubi:) A Wlasciciel Kafe stracil klientow i to takich z kasa na ktorych zalezy reklamodawcom inni ktorzy nie lubia Naja i jego klimatow pojda za jego przykladem i jak to nie jest drogie zalozenie takiego Forum tez sie wyniosa z ERO. A Redakcja Kafe bedzie sie tlumaczyla przed zarzadem jak to sie stalo ze najbardziej chyba popularny dzial Kafe opustoszal i zostaly na nim tylko Chamskie Trolle bez kasy na ktorych nie da sie sciagnac reklamodawcow:) Ja to mam wszystko w dup/ie bo mam przynajmniej wzgledny spokoj na WPNK smieszy mnie cala ta sytuacja:) Dawno juz mowilem ze tak to sie wszystko skonczy bo wiekszosc Niebieskich ktorych znam w rozmowach prywatnych juz dawno mowila ze maja dosc Chamskich Trollli z ERO niszczacych kazdy fajny Temat i biernosci redakcji Kafe ktora to zlewala calkowicie. Najlepszy przyklad sprawa Grota Nestle czy wielotygodniowego spamowania na zajechanie najbardziej popularnego Tematu Wadera69. Zero reakcji Redakcji kompletne zero ile Grota zalozyl chamskich ematow o Magda78??? Widziales jakas reakcje zeby go zbanowali??? Nie on normalnie funkcjonuje:) W regulaminie Kafe jest zakaz podszywania sie ile Ja mialem podszywow a ostanio jak musialem zmienic Nicka na Pawel Wilk to juz zupelnie proba przejecia calego mojego dorobku przez wiele tygodni i co zero reakcji Redakcji. Wiec ludzie sie w koncu wkur/wili i odeszli i tak wlasnie ERO umiera przez biernosci Redakcji:) Przeciez Niebiescy tak sie boja Chamskich Trolli ze nawet nie sa wstanie pod wlasnymi Nickami zaglosowac na moim TemacieŁ Likwidacja Pomaranczy jeden Niebieski Nick jedno IP. A to nie moj pomysl i wiem z rozmow prywatnych ze ponad 80% z nich popiera ten pomysl. Ale boja sie tego powiedziec publicznie bo beda chamsko trollowani. Wiec woleli odejsc:)

Gość gość
To jeszcze ty odejdz i bedzie spokoj raz na zawsze.

Gość gość
A ciebie nie zaprosili? dlaczego? :D jak pamietam to miales rozmawiac z samym wlascicielem kafeterii. wiec skad ten luz ze ciebie to nie obchodzi? przyznaj, jakie kroki podjales, sprawdziles chociaz adres siedziby? kupiles bilety na pociag? czy ograniczyles sie do grozb zwolnienia modow i czekasz az sami ze strachu sie zwolnia? :D

Gość gość
A dlaczego Ciebie tam nie ma Pawełku ? No jaka kur/wa strata dla nowego forum :D

Gość gość
Wilk ma zakaz wjazdu do Naja, lejemy tam na niego.

Gość gość
jest nawet specjalny temat "najbardziej idiotyczne wklejki Wilka" :D

Gość gość
gość dziś KŁAMIESZ i nie jesteś uczestnikiem forum. Nikt z wilka nie leje i nie jest on tematem żadnych rozmów.

Gość gość
Gość 20.39 Na priv tak.

Gość gość
gosc 20.39 nie wypowiadaj sie o forum ktorego nie znasz :)

Gość gość
Uczestniczę w tym forum.:D