Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest STOP MANIPULANTOWI?????????

Polecane posty

Gość gość
to udowodnij i zaloguj sie. wstydzisz sie bronic Wilka? :D

Gość gość
Wstydzę się znajomości z nim. Koszmar.

Gość gość
"gość dziś Uczestniczę w tym forum.smiech.gif " zaraz przestaniesz :D ps. Wilk ma błędne info kto założył to forum :P

Gość gość
'Wiec jesliby trafili to samo poszukiwanie i ujawnianie tego publicznie jest rzeczywiscie przestepstwem za ktore beknelyby nie tylko te osoby ale i wlascicel Kafe ktora na to nie reagowal. i co jeszcze bita dzi/wo? wszyscy wiedzą, że jesteś zaplutym kapusiem, nie miej złudzeń, nie musisz tego udowadniać. wyrzucam cię z tego tematu, synu cwela i pedała.

@Wszyscy Przeciez Ja Naja ani nie lubie ani go nie szanuje czemu dawalem wielokrotnie wyraz publicznie przed jego odejsciem to kompletnie nie moje klimaty toczylismy ze soba wojne ktora on zaczal. Jak oglosilem ze szukam zony wszedl na moj Temat i zaczal robic beke ze jestem Romeo. Wiec jak on ocenial to co ja oferuje kobietom ja opisalem jaka moim zdaniem on stosuje strategie uwodzenia i co sam oferuje. Gdymy Ja zalozyl prywatne Forum nie byloby na nim Naja ani zadnej z osob ktore on zaprosil do Siebie co nie przeszkadza mi zyczyc mu powodzenia jak ma takie umiejtnosci to podjal dobra decyzje teraz bedzie mogl ustalac na swoim Temacie jego: 1. Cele 2. Klimat 3. Zasady 4. Kto jest a kto nie mile widziany Gdyby Redakcja Kafe stworzyla takie warunki na ERO Tworcom Tematow Naj by nie odszedl i nie zabral ze soba tyle osob Bylyby Tematy Naja Wilka Wadery Tabasko CiZ Niestalej Toledo Gromowladnej i nawet Chamskie Trolle z ERO musialaby stworzyc wlasne Tematy i dbac o ich atrakcyjnosc i kazdy moglby wybrac gdzie woli siedziec:)