Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich,mam pewien problem i mam nadzieje ze ktoś z Was mógłby mi pomoc. Moim problemem jest to ze pare miesięcy temu odkryłam swój nowy fetysz seksualny masturbuje sie owocami i warzywami ( np.banany,pietruszka,a szczególnie ogórkami ) robię to bardzo często , polubiłam to bardziej niż normalny sex, podkreślam jestem osoba dorosła. Czy ktoś z Was wie do jakiego specjalisty mozna sie z takim czymś udać ? Czy to jest w porządku ? Czy wbrew naturze? Dziękuje za każda pomoc.

Gość gość
A nie możesz kupić sobie normalnego wibratora? Masturbacja jest czymś normalnym, moim zdaniem nie musisz nigdzie z tym iść, dużo osób tak robi, że używa różnych rzeczy do tego , tak więc jak to Ci nie przeszkadza..albo zamień to na naturalnego wibratora ;)

Gość gość
To co opisujesz może być przyczyną niezadowolenia z sexu, w rozumieniu potocznym,dlatego uciekasz w fetysze ,dla pocieszenia powiem że wiele par lubi urozmaicać swoje igraszki wplątując zabawę z gadżetami i nikomu to nie rujnuje związku. Jeśli ten problem jest dla Ciebie tak poważny ,to udaj się do seksuologa ,porozmawiasz i będziesz spokojniejsza.