Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallinna

Dukan efekty

Polecane posty

Gość gość
Dieta Dukana jest BARDZO NIEBEZPIECZNA! Byłam na diecie Kopenhaskiej i też zle się po niej czułam.Ledwo wyrobiłam przez 7 dni.Schudłam 5 kg. Jednak nie polecam.Najlepiej odchudzać się z pomocą dietyka.

Gość gość
Miało być dzietetyka.

Gość gość
Wazylam ponad 80kg kiedy zaczelam ja stosowac, nadmienie ze mam wzrostu 165cm(!) wiec niezla ze mnie klucha . Faze uderzeniowa- 10dni i schudlam 8kg!!! Bylam troche oslabiona to fakt ale ciagnelam dalej 5dni na 5 dni przez kolejne 3 tygodnie. W sumie schudlam 15 kg i czulam sie dobrze. To bylo jakies 3 lata temu, dzis waze wiecej ale mam zamiar wrocic. Podobno im czlowiek grubszy tym szybciej chudnie, zobaczymy jak to bedzie tym razem.

Gość gość
Jak ważyłaś 80kg, to myślę że 5 dni uderzeniowych by Ci wystarczyło, czasem nie warto się "katować", choć 10 dni protein jeszcze nikogo nie zabiło :) Jest zresztą "test Dukana" który warto zrobić, jest naprawdę wiarygodny, wszystko co mi w nim wyszło, sprawdza się w praktyce. To prawda, im ktoś jest grubszy, tym szybciej chudnie. Życzę powodzenia w dalszym odchudzaniu się.

Gość gość
Dietetyk to jest ktoś, kto ustała dietę. Jak ma ona wyglądać? Ano - musi być zbilansowana. Co to oznacza każdy wie. I kolejna rada każdego dietetyka - jeść połowę. Myślę że każdy to wie i dietetyk do tego niepotrzebny. Problem w tym, że jest to trudne do wykonania, bo jak ktoś nie potrafił sobie przez wiele lat zredukować ilości jedzenia, to nie zrobi tego nawet za pieniądze.

Gość gość
up