Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poraz pierwszy daje dziecku jogurt czy trzeba od łyżeczki

Polecane posty

Gość gość
Aa tu was zdziwię bo teraz są takie danonki od 10 miesiąca życia. Autorko z tym wychładzaniem i śluzowaniem to przy przeziębieniu nalezy ograniczyc troche nabiał i tyle. Chyba źle to zinterpretowalas

Gość gość
19.36 Zamknij morde tepy mlocie.

Gość gość
Jesli chodzi o jogurty to ja daje swojej córce 8 miesięcznej tylko jogurciki z Humany sa bardzo smaczne i maja dobry sklad.Zresztą mala je i mleko i kaszki z Humany badz Holle i sa dużo zdrowsze niż te z Nestle czy Danonki czy z Bobovity

Gość gość
Tępy młocie :D No właśnie, tekst MATKI, istoty mającej największy wpływ na kształtowanie dziecka. Może do niego tak mówisz? Jak argumentów brak to nie trzeba rzucać wyzwiskami. Ale kto Cię miał tego nauczyć? Są pewne fakty, skład jest faktem i Wasze zaklinanie tego i wymówki na lenistwo (po co szukać wartościowych produktów jak można kupić to co "w telewizorze mówio") nic nie zmieni. PS. Nie mam dzieci, ale nawet moje zwierzęta jadły zdrowiej niż Wasze dzieci ;)

Gość CarrieB
Zaczynaliśmy od niewielkiej ilości, kilka łyżeczek naturalnego Bielucha jak córa skończyła 11 miesięcy, a teraz (17 miesiecy za pasem) jak się dorwie to zjada ze smakiem całe opakowanie. :) Nigdy nie miała żadnych problemów czy uczuleń po tym.