Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idzie wiosna, gdzie sie ubieracie? W jakich sklepach?

Polecane posty

Gość gość

Wiosna tuż tuż w jakich sklepach sie ubieracie?

Gość gość
Jak starczy funduszy to idę do Zary na zakupy.

Gość gość
Roznie, reserved,New look, tkmax,h&m. Poprostu sieciowki

Gość gość
Ja poszukuję granitowej wiosennej parki i nigdzie nie ma nic fajnego. Może wieci gdzie mogę kupić jakąś fajną kurtkę?

Gość gość
teraz wszystkie laski ubierają się na jedno kopyto, byłam dziś na mieście i jestem szoku: wszystkie mają błyszczące (lub z błyszczącymi czubkami) pólbuty z zamkiem z tyłu, czarne legginsy. rurki, do tego koniecznie granatowa lub khaki parka, apaszka i okulary w czarnych grubych oprawkach. Często wiśniowa lub krwistoczerwona pomadka. Takich klonów widziałam ze 30 w krótkich odstępach czasu. Nie widziałam za to żadnej dziewczyny ubranej fajnie, na sportowo.

Gość gość
Primark i new yorker

Gość gość
Parka to na wycieczkę do lasu chyba,nie wiem skąd znów szał taki na te kurtki workowate,rurki to kilka sezonów już królują w różnych odsłonach(skóropodobne,błyszczące,w różne kwietne wzory albo szczyt kichy-panterka) buty do kostki albo kozaczki z zamkiem z tyłu też przez dwa sezony klepane,w sieciówkach można coś ciekawego znalezć ale na ogół żadna się nie wychyli z czymś nowym i nietuzinkowym

Gość gość
Primark

Gość gość
Gość 17.10 - parka to ma spacery z dziećmi:) I właśnie szukam takiej nie "workowatej"

Gość gość
* na spacery

Gość gość
Kurcze ja nie wiem, widząc nowe kolekcje to nie wiem co kupie, kasa leży a ja nie wiem co kupić, płaszczyk czy kurtkę jakoś kupie ale jak patrze na te bluzki i spodnie które niby są w modzie to mnie trzęsie hehe

Gość gość
dlatego ja rzadko kupuję ubrania, spodni nie muszę kupować co sezon, zresztą lubię tylko zwykłe rurki, bez przecierań, zdobień i wzorków, bluzki też raczej gładkie, sportowe buty i kurtki.

Gość Anka Klamka
Zależy na co potrzebuję ciuchy ;p ostatnio postanowiłam że zacznę biegać no i tu zaczęły się schody, bo okazało się że totalnie nie mam w czym, tak więc szukałam i znalazłam sklep dobiegania.pl gdzie jest bardzo bogaty asortyment sportowy, odzież oraz obuwie: http://www.dobiegania.pl/odziez-do-biegania-damska-ubrania-c-174_175.html i spore wyprzedaże.

Gość gość
Ja sie od jutra odchudzam do maja chce zrzucic z 5kg i wtedy pojde na zakupy