Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAZDA KOBIETA jest od dziecka odmóżdzana, ze wyglad jest najwazniejszy w ocenie

Polecane posty

Gość gość
Też by mnie pewnie bawiło, gdyby nie dotyczyło mnie :>.

Gość gość
Dla mnie baardzo chamskie i przedmiotowe traktowanie kobiety, dostałby koleś w pysk :D

Gość gość
No widzisz, mnie po prostu sparaliżowało. Poza tym czułam się tak cholernie słaba... i bezsilna. Ale faceta za chamstwo uderzyłam w ryj raz w życiu. A mój kolega od siedmiu boleści (którego pozdrawiam środkowym palcem!!!) sam do mnie strzelał rożne dziwne teksty, że kształt twarzy mam nie ten, że tyłek mam słaby etc, ale to jak byliśmy sam na sam. Już się nie kolegujemy od dawna

Gość gość
:)

Gość gość
up

Gość gość
to prawda

Gość gość
k

Gość gość
Osoba z 20:11 a wg mnie jesteś właśnie głupia dlatego cale zycie stracisz nie na zajmowanie się swoim życiem a dopasowywaniem siebie do innych bo komuś nie spodoba się twój nos to go dla tej osoby zmienisz i tak że wszystkim to głupie że żyjesz tylko dla opinii innych

Gość gość
?

Gość dość ładna ale nie w typie
Presja na uzyskanie określonego wyglądu, wizerunku jest ogromna. Jak ktoś nie ma silnego charakteru, to naprawdę będzie ciężko się temu przeciwstawić. Nawet dziewczyny, które wydają się być bardzo silne, z tzw. jajem niejednokrotnie mają totalnego bzika na punkcie urody i figury. Znam taką jedną. Głośna, wyszczekana, wulkan energii, w kółko na przemian powtarza, że się nie będzie odchudzać, że nie warto a za chwilę jęczy że jest gruba i że musi schudnąć - gdzie tu logika?