Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel wroc

gdzie znaleźć normalną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość pawel wroc

witam powiedzcie mi czy w dzisiejszych czasach są jeszcze normalne dziewczyny, szukające towarzysza na życie a nie przygodnego seksu, chwilowej rozrywki, okazjonalnego lansu itd... ??? Mam sporo znajomych, jestem poukładany zawodowo, jestem raczej z tych wesołych i mam 28 lat, wolny czas spędzam z najbliszymi ale tej najbliższej osoby nie mogę znaleźć... Lubię kino, dobrą kuchnię, śmiac się, wygłupiać, wypady na kręgle, na zakupy, do knajpy czy za miasto... Dziewczyny mnie lubią, ale te które dobrze znam są już zajęte, a te które poznaje to takie "szukające wrażeń"...

Gość gośćaamma
Wiesz co powiem ci tak. Ja jestem normalna. Lubie sie smiac, ale jestem powazna i poważnie mysle o zyciu. Nie mierze w ponad to co mam. Nie szukam modela. Szukam spoko faceta, cos w ten desen jak ty. I tu powiem ci ze jestem dziewczyna o takiej sylwetce, a nie innej. Ale faceci ogladaja sie za mna. Ale nie do konca odnajduje sie w sobie. Taka juz jestem. A wiesz co mnie razi? Ze kazdy facet szuka dziuni, wytapetowanej i na pokaz. I takiej ktora jest z nim dla kasy. Mimo ze zarzekaja sie ze takie laski sa puste, ale mimo to z nimi sa. Ja taka nie jestem, a i tak jestem sama. Chciałabym w końcu znalezc kogos, nawet zeby sie zaprzyjaznic. Ale coz, życie jest okrutne

Gość pawel wroc
@gośćaamma - nie każdy faceta tak myśli, niektórzy potrafią się zakochać i po prostu nie potrafią się przyglądnąć temu co robią z boku, pomimo tego że dana dziewczyna jest pustakiem jak to trafnie nazwałś jesteś z Wrocławia ?

Gość gość
Daj spokoj kobiety oczekuja modelow z wygladu

Gość AnetaKaaa
Można znaleźć ale większość Was facetów szuka pięknej księżniczki. Przeciętniaczki nie mają u Was szans :(

Gość gość
A kobiety to co? nie wymagają modelów z wyglądu?

Gość gość
Jestem normalną dziewczyną, pytanie gdzie znalezdz normalnego mężczyznę który będzie czuły, kochający, odpowiedzialny, tacy już chyba wymarli :(

Gość pawel wroc
@ AnetaKaaa - czemu tak uważasz ? nie można od razy generalizować wszystkich i przekreślać, na dłuższą metę liczy się to co masz wewnątrz a nie na zewnątrz, ktoś kiedyś powiedział że nie szata zdobi człowieka

Gość gość
Ja nim jestem mało tego romantyk

Gość gość
Normalną znajduję bez trudu. Ale gdzie znaleźć nienormalną, sadomasochistkę, fetyszystkę? :(

Gość gość
te ladne kobiety wymagaja przystojniakow

Gość gość
Przecietne i brzydkie też oczekują modeli z wyglądu

Gość gość
Ja tez jestem normalna i szukam normalnego, na kase nie lece i modela tez nie chce, powodzenie ogolnie mam ale jakos jestem sama...

Gość gośćaamma
Czesc. Niestety nie jestem z Wrocławia. Może znajdziesz jakas wartosciowa dziewczyne☺

>>>I tu powiem ci ze jestem dziewczyna o takiej sylwetce, a nie innej.<<< Jakie są główne cechy tej sylwetki :) ? x >>>Ze kazdy facet szuka dziuni, wytapetowanej i na pokaz. I takiej ktora jest z nim dla kasy. Mimo ze zarzekaja sie ze takie laski sa puste, ale mimo to z nimi sa.<<< Problem w tym, że te pustaki posługują się dokładnie takimi samymi słowami jak Ty i podkreślają swój romantyzm i pełne oddanie partnerowi (bankomatowi :D ). x >>>Chciałabym w końcu znalezc kogos, nawet zeby sie zaprzyjaznic. Ale coz, życie jest okrutne<<< To w czym problem? Przyjaźń zaczyna się od miłych wrażeń ze wspólnej rozmowy :). Nie mów, że nie gadasz z żadnymi mężczyznami :).

>>>Jestem normalną dziewczyną, pytanie gdzie znalezdz normalnego mężczyznę który będzie czuły, kochający, odpowiedzialny, tacy już chyba wymarli<<< Nie wymarli, tylko dzielnie :D nie przyznają się do opisanych przez Ciebie SŁABOŚCI. Inaczej padną NATYCHMIAST ofiarą polujących na takich jeleni UTRZYMYWANEK :(.

Gość gośćaamma
Nie gadam bo jestem nieśmiała. Ale czuje ze czas sie przelamac. W końcu musi sie udac. Po pierwsze nie szukam tak jak to ujales BANKOMATU. Jak mi cos leży na sercu to mowie to prosto z mostu. I nie ukrywam sie pod pseudo romantyzmem na pokaz. Sylwetke mam w kształcie gruszki.

>>>Sylwetke mam w kształcie gruszki.<<< Mniam :) :) :). x Na spotkania czasu nie mam, ale z przyjemnością gadam wieczorami przez telefon, więc gdybyś miała ochotę, to zapraszam :). Takie oderwanie od pracy, byłoby dla mnie przyjemniejsze :), od zaglądania na Kafe :D.

Gość gośćaamma
Wiesz co m1? Nie spodobalo mi sie ze tak o mnie napisales. Po pierwsze nie znasz mnie i nie powinienes mnie oceniac. ☺ A po drugie czy ty przypadkiem cos sugerujesz? :-D

Gość pawel wroc
@gośćaamma - mimo tego ze nie mieszkasz we wroclawiu to mozemy sie skontaktowac i wymienic swoimi pogladami, jak moglbym z Toba nawiazac kontakt? pzdr

Gość gośćaamma
Powiedz mi tylko ile masz lat?

Gość gość
Jeśli otaczasz się ludźmi podobnymi do siebie, to postaraj się poznać ich krąg przyjaciół do tej pory Ci nieznanych - możesz tam odkryć osoby Tobie podobne a i przy odrobieni szczęścia wolne :) Ja też myślałam, że już nikogo nie znajdę, ale moi problemem było to, że trzymałam się ciągle tego samego kręgu znajomych, gdy rozszerzyłam znajomości okazało się, że jest ktoś dla mnie :) Zatem życzę powodzenia :)

Gość gośćaamma
O juz doczytałam. 28.. Hmm ja mam 18 lat wiec nie wiem...

Gość gość
Kobiety wymagają modeli z wyglądu więc i tak marne szanse na normalny zwiazek

>>>Wiesz co m1? Nie spodobalo mi sie ze tak o mnie napisales. Po pierwsze nie znasz mnie i nie powinienes mnie oceniac. ☺<<< W którym miejscu CIEBIE oceniłem? No chyba, że nie podoba Ci się, że sylwetkę gruszki uważam za słodką :) ? x >>>A po drugie czy ty przypadkiem cos sugerujesz?<<< Sugeruję, że wolę rozmawiać przez telefon ze znajomą, zamiast pisać na Kafe :). Napisałem, że nie mam czasu na spotkania, byś nie podejrzewała mojej propozycji rozmowy, o próbę zaciągnięcia "młodego mięska" do łóżka :D. Widzę, że jakiś mężczyzna już jest zainteresowany poznaniem Ciebie ;).

Gość gośćM
Pieprzenie. Mój obecny obiekt westchnień ma strasznie krzywy i wielki nos :D Ogólnie nie jest ideałem z wyglądu. Jest urody przeciętnej z tym wielkim nosem :D Choć jak się uśmiechnie, ach... Inny facet, który mnie pociągał, też nie miał zbyt regularnych rys twarzy. Tak obiektywnie patrząc, to przeciętny w dół. Facet w którym kiedyś byłam zakochana i to tak mocno, na początku znajomości był przypakowany, czego ja akurat nie lubię (wysportowany ok, przypakowany nie), a potem po przerwie w kontaktach (rocznej) spotkałam go jako otyłego gości i wciąż się w nim strasznie kochałam. I nie chodzi o jakieś desperacje, że pewnie nikt inny mnie nie chciał. Z tymi dwoma pierwszymi utrzymywałam relacje tylko na poziomie koleżeństwa, więc mogę sobie ich oceniać niezależnie od tego co oni o mnie myślą, bo i tak z żadnym nie będę.

Gość gośćaamma
Nie pomyslalam o żadnym łóżku. Bynajmniej.

Gość gośćaamma
W sumie to mozna cos tam popisac.. Jak chcesz to podaj jakis kontakt gg czy mejl..

Gość pawel wroc
zwykly87wroc@gmail.com