Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet nie chce fikać?

Polecane posty

Gość gość5
Spokojnie spokojnie, naoglądała się p****li i wpadła w histerię :)

Gość gość
gość5 dziś Myślisz, że to szok po tym jak po raz pierwszy zobaczyła nagiego faceta? to prawdopodobne.

Gość Bru3net
Ha ha, ja chyba rozumiem, jej sie wydaje, że kiedy pisałem o delikatnym ostrym seksie, miałem na myśli anal. Pomyłka ! A teraz sama sie napędza.

Gość gość5
O kucha, on nic takiego strasznego nie napisał:) spokojnie luzuj się:)

Gość gość5
Ale jaja):):):)

Gość Bru3net
Ta rozmowa to kompletna porażka. Te propozycje, hm, po co mi to? Jak coś słyszałem nie raz, po co mam teraz pytać? Chcesz coś wiedzieć, sama zapytaj, a nie od razu zakładasz, że zawsze masz rację.

Gość gość
Najlepszy dowód na to, że autorka zamiast mózgu ma wodę.

Gość gość
Ktoś na początku topiku uprzedzał, ze podejmujecie rozmowę z kafeteryjnym trollem. I tak to się kończy.

Gość gość5
Nie dziwię się; kafeteria potrafi zrobić z mózgu wodę.

Gość Bru3net
O rany, kompletna porażka :(

Gość gość5
A jednak naoglądała sie p****li. Tam są te od zachcianek:):):) I teraz myśli że tak wygląda seks między normalnymi ludźmi.

Gość gość5
Albo się nasłuchała, bo koleżanki opowiadały:):):)

Gość B3N
no fakt, ktoś na początku rozmowy przestrzegał przed dyskuską z fikołem i chyba cholera miał rację.

Gość gość5
Albo za dużo zbereźnej lektury :):):)

Gość B3N
skąd wiesz czego próbowałem a czego nie? jak możesz zakładać, że jak facet to od razu głupszy od ciebie?

Gość gość
To Ty Fiku nie wiesz, że masaż prostaty sprawia mężczyznom rozkosz? Ile masz lat, naście? Oczywiście, że mężczyźni lubią wkładanie czegoś "tam", nie chcą się do tego przyznawać, aby nie posądzano ich o skłonności homoseksualne. I wiedz, że są kobiety, dla których penetracja analna sprawia rozkosz nie dlatego, że są czegoś "uczone", ale z powodu poszukiwania nowych doznań i wrażeń. Po prostu! Najpierw bądź w związku, wieloletnim, przeżyj miliony orgazmów z partnerem, stałym, tym jedynym, a dopiero potem się wypowiadaj, co może kręcić kobietę. Nic nie wiesz o związku, więzi emocjonalnej, seksualnej skoro sugerujesz, że ktoś może w normalnym nietoksycznym partnerstwie wymuszać cokolwiek na drugiej stronie. :O Mnie anal kiedyś kręcił, teraz kręci coś innego, za jakiś czas pewnie jeszcze coś innego.... Nic nie rozumiesz z wypowiedzi interlokutorów, może jesteś zaślepiona, a może robisz to celowo. A może jesteś po prostu ograniczona i nietolerancyjna? :) 🖐️

Gość gość
Przecież ten brunet o żadnym analu nie pisał. Ona sobie to wymyśliła:D

Gość gość5
Gość:) Zaraz się dowiesz że na pewno robiłaś to dla misia:):):)

Gość gość
fikuMikuu dziś czyli odrzucasz logikę xxx fiku, pokaz logike w tym co robisz

Gość B3N
a jak nie wiesz, co widzę, to poczytaj książki niejakiego Mastertona, seksuologa, który pisał o óżnych rzeczach, także i o tym, że gej odlatuje przy seksie analnym. Poczytaj też sobie o masażu prostaty, który to masaż czasem kobiety robia swoim mężom i o efektach takiego masażu. Gdybyś miała trochę takiej wiedzy, nie pisałabyś tu tych bzdur.

Gość gość5
Urżneła się w samotności. Założyła temat żeby kogoś sprowokować, po to żeby się na kimś powyżywać:):):)

Gość B3N
o, ktoś mnie uprzedził pisząc o masażu prostaty :)

Gość B3N
A ja to jest "na misia" ? Czyżby chodziło o anal?

Gość gość
Gość5, no w pewnym sensie robiłam to partnera o tyle, że jakby go to obrzydzało, nie wymuszałabym na nim pojścia w "tą stronę" seksu. Dodam, że wtedy byliśmy młodzi stażem i co chwilkę coś zmienialiśmy i urozmaicaliśmy. Teraz po latach jesteśmy nieco inni, znamy doskonale własne ciała, potrzeby i nie szukamy nowych wrażeń, skupiamy się na doskonaleniu technik, które dają nam obojgu rozkosz :P Co nie oznacza, że za jakiś czas, nie będziemy szukać nowinek. Zarówno uczucie jak i pożądanie kojarzy mi się z sinusoidą..... Wszystko zależy od fazy, w jakiej znajduje się związek. Miłego wieczoru :) 🖐️