Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawiczkiem a moja dziewczyna nie jest dziewica, czyli mieszane uczucia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich forumowiczów, mam pewien problem, jestem prawiczkiem, a moja dziewczyna nie jest dziewicą. Głupio się z tym czuje bo zastanawiam się czy dziewczyny porównują swoich partnerów w łóżku. Miałem w swoim życiu wiele partnerek ale nie chciałem uprawiać z nimi seksu ponieważ mam szacunek do kobiet i nie myślę tylko o jednym, moja dziewczyna to docenia ale nie mówi nic na temat tych wcześniejszych stosunków. Mówi, że fizyczne równice nie mają znaczenia, ale czy nie każda tak mówi????. Oboje mamy teraz po 20 lat, ona współżyła oralnie jak miała 15-16 a seksualnie jak 18, i to mnie własnie boli. Boli mnie też to, że to był jeden mężczyzna z którym zeszła się mając 14 lat i rozstała mając 19. Czasami mam chęć zrobienia skok w bok lecz, ją kocham i nie zrobię tego. Prosiłbym o wypowiedź pań na ten temat. Z góry dziękuje.

Gość gość
Dodam jeszcze tylko ze nie uprawiałem z partnerkami seksu, ponieważ myślę, że jak bym bzykną 150 panienek to nie doceniłbym piękna tej jedynej. Zastanawia mnie co byście powiedziały na to jak byłybyście/byli moimi dziewczynami, jaka byłaby wasza reakcja?

Gość gość
Zacznij sie bzykac i uzywaz zycia.Szkoda czasu na takie farmazony czlowieku! Nie wiesz co tracisz.