Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obchodzicie rocznicę ślubu?

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu mieliśmy 5ta rocznicę. Dostałam róże i to wszystko. Pomimo iz wzielam nawet wolny dzień w pracy aby jakoś to spędzić z mężem to on nic. Pilot łóżko i piwo. Mówi ze jak minie więcej lat to wtedy jest co obchodzić. Moje uczucia z miesiacami i latami do niego gasna, kwestia czasu i przestane go kochac. Zranił mnie tyle razy i nawet w taki dzień się wysilic nie może. Nie mówię o biżuterii prezentach ale nawet o głupim spacerze, nie wspomnę o kawie czy herbacie na mieście bo na to szkoda mu kasy , chyba ze na wino dobre czy piwo. Moze przesadzam faktycznie? Wy spedzacie szczególnie jakoś ten dzień?

Gość gość
Obchodzimy i rocznicę poznania sie również

Gość gość
Tak

Gość gość
My nie obchodzimy, ale jesteśmy w tym zgodni, więc to żaden problem.

Gość gość
Nie obchodzimy, nie potrzebujemy głupich umownych dat, żeby się kochać i dawać temu dowody. Tak samo jak nie ochodzimy walentynek i innych syfów komercyjnych.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

A Ty co zorganizowałaś dla męża ? Bo moim zdaniem dwie strony powinny się starać. Wiesz, nie każda osoba to wielki romantyk.Ale jeśli były kwiaty , to znak że pamięta.

Gość gość
dziwna jestes. Dostalas kwiatek. A on co dostal od ciebie? Pewnie ty z tych co tylko nastawione na branie :( Skoro dostalas kwiatek, to trzeba bylo chociaz jakas romantyczna kolacje przygotowac

Gość gość
Ja chcialam wyjść nawet na głupi spacer spacer do parku. Wiec o jakim braniu piszecie! Pobyć sami we dwoje. A dostać kwiatek bo tak wypada to wiesz, wypada tez ubrać na galowo dziecko do szkoły na zakończenie.