Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZieloneOczka94

Sklepy z sieci z bielizną o długim czasie zwrotu.

Polecane posty

Gość ZieloneOczka94

Taki problem kafeterianki: mieszkam na najbardziej zapyziałej wsi w Polsce, drogi nieutwardzone, a najbliższy listonosz rezyduje w miasteczko oddalonym o siedem kilometrów. Mogłybyście mi polecić sklepy z bielizną, które mają długi czas zwrotu? W moim położeniu to jest najbardziej przydatna cecha takiego sklepu. Mam kilka fajnych sklepów z ciuchami, co daja połmiesiąca na zwrot przynajmniej, ale na żaden porządny z bielizną się nie natknęłam jeszcze

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Wszystkie sklepy brytyjskie (Brastop, Figleaves, Bravissimo etc.) mają 28 dni na zwrot. Plus wybór ogromny, i ceny nieraz bardziej interesujące niż ceny tych samych modeli w Polsce. A polskie znane mi sklepy np. Onlyher, Ewa Michalak, Comexim, Noszebiustonosze... dają wszystkie 14 dni na zwrot.

Gość BaśkaMadrytówna
użyj googli, mała!

Gość gość
zalando

Gość Hanami
Kupuj lepiej w Polskich sklepach, taki patriotyzm ekonomiczny, bieliźniarskie jablka! Np taka efelina oferuje 2 tygodnie na zwrot. Jak sie weźmie pod uwage ze zagraniczne sklepy znajduja sie...... za granica, to z tych 2 tygodnich ich przewagi nad rodzimymi nic nie zostaje.

Gość gość
Przestań spamować tą dvpoliną! Żałosna oferta, ceny z kosmosu, a firma nawet polska nie jest (polskie to wspomiane wcześniej Ewa Michalak, Comexim czy Onlyher!).