Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milunia22

Nie moge przestac go kochac.Co robic?

Polecane posty

Mysle o nim caly czas,w kazdej minucie i sekundzie.Zwariowalam to juz obsesja jakac na jego punkcie.To trwa od ponad 2 lat.Problem w tym ,ze ja w zwiazku,on wrócil do bylej.On oczekiwal czegos wiecej odemnie- wtedy kiedy byl wolny,ale mnie blokowal mój zwiazek-wiem dziwnie to zabrznialo.Ale jest cos co ciagnie nas do siebie kazdego dnia,ale jednoczesnie mamy ta blokade.Jakie to pogmatwane-widzimy sie na co dzien w pracy.Moze to juz jakies uzaleznienie od siebie.Nic wczesniej nie burzylo mojego zwiazku,jak to co sie teraz dzieje.Co robic?

Gość gość
tak go bardzo kochałaś i kochasz i nie umiałaś podjąć decyzji, z którym facetem chcesz być ?

To nie takie proste, ja obecnie jestem w bardzo długim związku,bywało różnie,nawet ostatnio było nie ciekawie,brak czułości.W pewnym momencie pojawił się on, na początku myślałam ,że to będzie zwykła przyjażń,ale on z dnia na dzień był dla mnie coraz bardziej opiekunczy-pokazywał mi to w pracy.Ja od samego początku byłam szczera ,wiedział że jestem w związku.O każdego w pracy był zazdrosny.Zawsze się fajnie dogadywalismy.Ja po czasie zorientowałam się,że też jestem o niego zazdrosna.Najpierw myslałam,że to może chemia nas do siebie ciągnie,ale w moim przypadku było to coś więcej(nigdy się z nim nie przespałam).Pogłubiłam się.

Co ja mam zrobić ? jak zapomnieć o nim i jak stworzyć dystans miedzy nami w pracy? On wciąż gra mi na uczuciach.

Gość gość
Obawiam się ze już niec nie zrobisz, poprostu jesteś w nim strasznie zakochana.

Gość gość
Odkochaj się i już.

Właśnie próbuję się odkochać, ale jakoś marnie mi to idzie. Może potrzebuję więcej czasu....

Gość gość
nie ty jedna.

Gość gość
mi tez podoba sie nieodpowiedni facet.