Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedna z matek miała telefon w złotej obudowie co o tym myślicie?

Polecane posty

Zależy, co dla kogo jest piękne, a co tylko efektowne, bo przykuwa wzrok :)

Gość gość
Jesteś bardzo głupia " piękna" nawet meza nie umialaś sobie dobrze wybrać :D Zobaczymy co powiesz za kilka lat "piękna " :D

Gość gość
Piekna...rozwiodlas się z własnego wyboru? Pewnie mąż piękniejsza sobie znalazł, co?

Gość gość
A czy taka matka traktuje dziecka jak gadżet, opaski z kwiatkiem na "włoskach" u 2 miesięcznego dziecka, niewygodne koroneczki, buciki, często takie dzieci wyglądają jak lale, podobnie jak ich mamusie :)

Gość wiktoria741
Tez możesz sobie kupić "złotą" obudowę na telefon np tu http://www.extre.pl/ Widziałam, ze mają mnóstwo fajnych akcesoriów. Co do figury to siłownia się kłania lub ćwiczenia w domu :) A ubrania można kupić w SH. Nie ma czego zazdrościć tylko wziąć się za siebie.

Gość gość
Moja kuzynka miała kiedyś jakiś złoty telefon. Drogie cholerstwo jak moje 2 pensje. Ładny, ale byłabym się odebrać połączenie wieczorem w parku.

Gość gość
gość 2015.03.09 A czy taka matka traktuje dziecka jak gadżet, opaski z kwiatkiem na "włoskach" u 2 miesięcznego dziecka, niewygodne koroneczki, buciki, często takie dzieci wyglądają jak lale, podobnie jak ich mamusie usmiech.gif XX A twoje jak pasztety jak mamusia co?