Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża ból

Polecane posty

Gość gość

własnie mieliśmy pierwszą próbę starać o dziecko- wyszły dwa pozytywne testy, jednak strasznie martwi mnie taka rzecz, ja jestem tak bardzo sucha!!! Nie da się nawet kochać ponieważ sprawia mi to ból ( kupiłam lubryknt, jezscze nie uzyliśmy, ale boli mnie samo współżycie , jajnik dziubie) ...kompletnie żadnego śluzu, martwi mnie to bardzo bo naczytałam się że dziwczyny wręcz zalewa.. jutro idę do lekarza, ale trochę mnie to nie pokoi. czy ktoś tak miał?

Gość gość
Moze cie maz nie podnieca dlatego sucha jestes:D

Gość gość
ale nawet nie o to chodzi ze sucha podczas współżycia tylko sucha jestem na codzień a dzeiewczyny piszą, że nigdy wcześniej nie były tak mokre jak w czasie ciąży :((

Gość gość
Powiem ci ze np u mnie jest tak ze mam tam sucho.. ale raz czy dwa razy dziennie polecic mi taki troche sluzu... na sex nie narzekam bo wtedy robie sie wilgotna wiec jest ok a ty moze udaj sie faktycznie do lekarza.

Gość gość
tak idę jutro z samego rana...

Gość gość
a w ktorym tc jestes

Gość gość
początek,4 dni spóźniony okres

Gość gość
A to ja miałam tak samo jak Ty :) do 8 tygodnia :) a pozniej juz był cosraz lepiej az narzekac zaczeam a teraz sie juz do porodu szykuje:)

Gość gość
no to super, troche ulżyło, szybkiego rozwiązania :)) Buziaki dla dzidziusia, jak juz sie pojawi na świecie :)