Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opłacone trolle

Polecane posty

Gość gość

Administracja kafe powinna sie zainteresowac kwestia trolli oplaconych przez pewna prywatna klinike. Chyba, ze sami z tego maja korzysci finansowe. Ciagle podbijanie i wypisywanie jak to w Eskupie jest super, zakladanie podobnych tematow w kolko... Czemu nie dbacie o jakosc?

Gość gość
Nie widać zainteresowania w sumie niczym tutaj.

Gość gadal dziad do obrazu a obraz
popatrz dokladniej, moze masz za slabe okulary? :P, :P, :P

Gość gość
A jak baby wklejają linki do swoich szmat na allegro,to jest ok?Czym to się różni od reklamy eskulapu?Weź autorko ochłoń

Gość gość
Zainteresowania administracji tego forum nie ma żadnego.

Gość gość
Wszystko co zwiazne z reklama powinno byc usuwane. Ale admin ma w doopie.

Gość gość
mnie denerwuje to nakecanie watkow o ciazy itd, czesto poppisala bym sobie z normalnymi kobietami a tu troll stworzy 4 postacie i potem pisze monolog i tak za kazdym razem, dlatego ja juz na watkach sie nie udzielam jeszcze wpadam tu od czasu do czasu zeby zerknac a tematy lub o cos zapytac ale za watkach pisza tylko pracownicy kaffe

Gość gość
Wlasnie tu o ciazy i porodzie nie popiszesz bo zaraz jest ze jak nie wykupisz w eskulapie cesarki to jestes wyrodna matka.

Gość gość
Ale to nie tylko na ciążowym tak jest, trolle zakładają i podkręcają wątki.

Gość gość
Byc moze ale trolling tej kliniki jest wyjatkowo upierdliwy.

Gość gość
to samo z tematem o Salve Łódź, reklama jak ta lala 🖐️

Gość gość
Tylko eskupal prowadzi o wiele barsdziej agresywna forme. Ubliza kobietom, ktore rodza w panstwowych szpitalach, ich trolle twierdza, ze jak Cie na ich klinike nie stac, to nie powinnas byc matka. Wmawiaja, ze w panstwowym szpitalu beda miec Was gdzies, dziecko umrze i Wy tez, albo o smierc sie otrzecie, o tej dennej liscie "powiklan po sn" rzezniczki nie wspomne, ze sie admin za to nie wezmie, porazka.

Gość gość
I to was tak bardzo boli?Chyba naprawdę nie macie większych problemów.Autorko napisz do Eskulapu,że denerwuje cię ich trolling na kafe,może ci odpiszą:O

Gość gość
Tiaaaa? Odpisza zw przeciez co zlego to nie oni :D :D i zaproponuja znizke na cc na zimno w 38i0tc :D

Gość gość
No ale akurat to nie ulega wątpliwości,ze w prywatnej zajmą sie tobą i dzieckiem lepiej niż w państwowym szpitalu.Ja też trolluje czasami jak chcę sobie z ludzi jaja porobic i co?:D

Gość gość
Wiesz robic sobie jaja a za pieniadze straszyc ludzi smiarcia ich i ich nienarodzonego dziecka to co innego. Poza tym ja mam prawo wyboru i nikt mi nie powinien ublizac ze jestem zla matka lub sie na nia w ogole nie nadaje bo nie zostawiam kasy w jego klinice.

Gość gość
12:48 to nie jest straszenie ,tylko niestety realny scenariusz w dzisiejszych czasach.Ja też czasami piszę,że matki,które kupują w pepco lub dady z biedronki nie nadają się na matki:) i zawsze znajdą sie naiwne,które myślą,ze serio to pisze:D sama kupowałam w pepco i raz dady ,ale były do doopy.Na kafe roi sie od naiwnych kurek,które wszystko biorą do siebie:D

Gość gość
Tak jasne realny.. Jak wybierasz dovry szpital z dobrym lekarzem prowadzacym ciaze to placic w eskulapie nie musisz.

Gość gość
No ale taka jest prawda,w szpitalach państwowych kobiety są traktowane gorzej niż bydło.Muszą sobie opłacać prywatne położne,zeby czuły,ze są zaopiekowane ,muszą płacić za znieczulenie,które ustawowo jest bezpłatne.W dzisiejszych czasach zwierzęta są lepiej traktowane od ludzi.

Gość gość
Chyba jesteś śmieszna. Ja rodziłam w znieczuleniu, a jak dziecku tętno spadło nikt z cc nie zwlekał. I to było w PAŃSTWOWYM szpitalu. Ale nie, trzeba Ci płacić i Twojemu pracodawcy, bo sn to rzeźnia :D

Gość gość
Przestań węszyć szpiegu bo ci coś nie wychodzi.Nie mam nic wspólnego z eskulapem.Jestem salową w szpitalu i mam oczy,widzę co się dzieje.Znieczulica wśród personelu medycznego jest nie do opisania.Nie wspominając już o tym co mówią za plecami pacjentki.

Gość gość
Ciesz sie ze nie slyszysz co mowia o tobie salowo :D

Gość gość
Niech sobie gadają,co mnie to?Mówię o tym jak kobiety są traktowane

Gość gość
To napisz jaki to konkretnie szpital a nie piszesz ze tak jest w kazdym. Nie jest. Ja rodzilam w calkiem innym klimacie od tego jaki opisujesz.

Gość gość
No chyba cie cycki bolą kobieto,jeśli myślisz,ze napiszę ci w jakim szpitalu pracuję.Zależy mi na pracy więc nie napiszę,bo świat jest mały,tym bardziej na kafe.Myślisz,ze tylko w moim szpitalu tak jest?Jesteś w błędzie.

Gość gość
To jak masz zamiar byc anonimowa to zamknij sie w sobie i swoje glupoty dla siebie zachowaj.