Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze

Maz jechal po wplywem alkoholu. Co mu grozi?

Polecane posty

Gość julka19xx
to jedź sobie do Węgier.Ja tam wolę Niemcy i Holandię.Pomimo tego zostanę w PL bo może kiedyś zmieni się ten kraj,może ustanowią wspólne prawo drogowe dla całej UE.

Gość gość
aż dziwne, że nikt nie przyczepił się do mnie, ze jeżdzę po alkoholu, nie raz wypije winko czy piwko, dwa i normalnie jadę, nawet stłuczki nie miałam:)

Gość gość
"aż dziwne, że nikt nie przyczepił się do mnie, ze jeżdzę po alkoholu, nie raz wypije winko czy piwko, dwa i normalnie jadę, nawet stłuczki nie miałamusmiech.gif" x Bawi Cię bycie potencjalną morderczynią?

Gość julka19xx
całe winko wypijesz i za kółko? tego nie popieram

Gość gośćMatek
to jedź sobie do Węgier.Ja tam wolę Niemcy i Holandię.Pomimo tego zostanę w PL bo może kiedyś zmieni się ten kraj,może ustanowią wspólne prawo drogowe dla całej UE. x Tez liczę, że będzie wspólne prawo. I mam nadzieję, że bedzie to 0,0.

Gość prowadzę po alkoholu
potencjalną morderczynią? ale według kogo? bo na pewno nie według prawa kraju, w którym mieszkam:D Nie, nie całe winko:D Nie lubię na tyle wina by butlę wypić. Miałam na myśli lampkę, bo czasem w pracy z różnych okazji nam dają na koniec dnia.

Gość gość
"potencjalną morderczynią? ale według kogo? bo na pewno nie według prawa kraju, w którym mieszkamsmiech.gif" x Zabij - to się przekonasz. Jeśli masz sumienie oczywiście.

Alkohol dla ludzi:))ale jak widzi sie tak pelne agresji dyskusje to raczej polecam mleczko:))Tylko nie od wscieklej krowy;)));)))

Gość julka19xx
no to dobrze że mamy demokrację, może jakiś kompromis się uda? Co powiesz na 0,4 dopuszczalne 0,6 mandat 500zł 0,8 mandat 1000zł a np 1,5 promila samochód pijaka ma być na jego oczach zezłomowany.

Gość gość
"Alkohol dla ludzi" x Oczywiście. Pod warunkiem, że się nei siada po nim za kierownicę.

to dla mnie ty też jesteś potencjalną morderczynią. Zapytasz dlaczego? to ci odpowiem" zabij, a się przekonasz":D

A teraz rum z herbatka i pod kolderke:)))dobranoc trzezwi kierowcy:)))

kochany gościu, ale tobie nic do regulacji prawnych w innych krajach:O Mieszkam w kraju gdzie mogę siadać za keirownicę po alkoholu i koniec kropko, ten kraj twoje zdanie nie obchodzi, ludzi mieszkających tam także. Pouczaj sobie tych co mieszkają w kraju gdzie i ty mieszkasz.

Gość gośćMatek
"no to dobrze że mamy demokrację, może jakiś kompromis się uda? Co powiesz na 0,4 dopuszczalne 0,6 mandat 500zł 0,8 mandat 1000zł a np 1,5 promila samochód pijaka ma być na jego oczach zezłomowany." x Żadnego kompromisu. W tej kwestii niestety jestem wypruty z empatii i jakichkolwiek dyskusji w tym temacie.

Gość julka19xx
jesteś jak prezes pewnej partii opozycyjnej,zapiekły i bezkompromisowy.Niestety mały to człowiek i z takimi nikt nie chce gadać.Nie pasuje ci kompromis to większość postanowi np to że dozwolona jazda po trawce a zabroniona po każdym innym narkotyku.Tak kiedyś będzie ale potrzeba lat.

Gość gość
nie przejmuj sie autorko, moja bliska osoba tez jechala po alko. zlapali i co? I nic:D znajomosci w prokuraturze robia swoje:D lepiej postaraj sie jakies nawiazac a nie lamentujesz na forum

Gość gość
Julka ciekawe czy byłabys za kompromisem gdyby nacpany, a do tego po alkoholu 19 latek zabił Ci matkę. Bo moja właśnie przez takiego nie żyje. A gowniarz zapłacił 1000 zł i chodzi na wolności.

Gość gość
Jak autorko

Mam nadzieję że mężulek straci prawo na wieki :o Ciesz się kobieto że nie zabił kogoś ..... lub siebie.

Gość gość
spie przaj dziadu smierdzacy z tym spamem

Gość gość
W UK po dwoch piwach można prowadzić samochód ile to jest promili wie ktoś?

Gość gość
przecież to zalezy od organizmu durniu - ale niektórzy na tej dawce przekrocza dozwolone promile a karma is a b***h;)

Gość gość
Nie chcę tu dyskutować czy 0,8 promila jest słuszne, bo nie o tym temat, ale mam wrażenie, że gdybym miała tyle alkoholu we krwi, to nie byłabym trzeźwa. Oczywiście nie zataczałabym się idąc, ale na pewno nie miałabym w 100% sprawnego refleksu i oceny sytuacji na drodze.