Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są faceci lubiący chude kobietki?

Polecane posty

Gość gość

to znaczy czy taka kobieta może się spodobac i byc seksowna o ile to naturalna figura a nie dieta.

Gość gość
anorektyczki z odstającymi kośćmi? wątpię :O

Gość gość
Poprawność polityczna nakazuje mi powiedzieć że kobiety o większych gabarytach są piękne, ale tak naprawdę anoreksja jest mega seksowna!

Gość gość
anoreksja może nie, ale ja tam jestem bardzo szczupła, co nie znaczy, że nie mam piersi, tyłka i bioder- mam tylko może nie są wielkie. Mam 160 waże 47, noszę rozmiar 34 i tak jest praktycznie od zawsze, nie narzekam na brak powodzenia bo podobam się zarówno tym niższym jak i o dziwo wysokim i lepiej zbudowanym też :)

Gość gość
to w czym problem? :)

Gość gość
Pisze wyraźnie że chodzi tu o kobiety które naturalnie mają taką urodę a nie o chorobach! wiec nie wiem w jakim kontekscie piszesz o anoreksji.

Gość gość
16:03- ja co pisałam o 16:00- nie jestem autorką. A mi moja figura odpowiada, kiedys chciałam byc troche wieksza, ale przyzwyczaiłam sie i lubie swoj typ urody

Gość gość
taka uroda jest paskudna. i to dziwne, bo anorektyczki czasami mi się podobają, a dziewczyny naturalnie szczupłe nigdy. zawsze mają dziwne twarze. takie jak frau z władców much.

Gość gość
po za tym.. po co się pytasz skoro się sobie podobasz. samoakceptacja jest najważniejsza..podobno. a jeżeli faktycznie masz branie to po co szukasz koneserów na kafeterii wśród prawików.

Gość gość
toż napisała nie jest autorką, tylko szczupłą laseczką :)

Gość gość
ale to nie ja założyłam ten temat, podobam sie sobie bo taka jest prawda, wiem, ze niektorzy wola wyzsze czy tęższe, ale na szczeście nie brakuje też amatorów drobnych dziewczyn