Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem ludzi,ktorzy mysla ze kasjerka czy inna osoba ktora pracuje z ludzm

Polecane posty

Gość gość

zawsze musi miec dobry humor,wysluchiwac ich zali i uslugiwac. autentycznie,trafiaja mi sie tacy klienci ze pozal sie boze,mam dosyc a to dopiero tydzien...co dalej

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż praca w usługach. Użeranie się z klientami, sprzedasz aktywna, tajemniczy klient, niezadowolony kierownik, manager, regionalny, dyrktor, prezez i huj wie kto. Użeranie się ze wszystkimi po kolei.

Gość gość
prezes miało być

Gość gość
Dobrze jak nie krzyczą na kasjerke, czemu czegoś nie ma albo ze czemu takie drogie ;-)

Gość gość
Dokladnie. ale najbardziej mnie denerwuja klienci ktorzy przychodza i opowiadaja o swoim zyciu, marudza i oczekuja wysluchania i jakis rad. musze byc mila, ale czesto po prostu daje do zrozumienia ze mnie to nie interesuje.robia skwaszona mine i idą :D

Gość gość
nie musisz mieć dobrego humoru,bądz profesjonalistką ,udawaj że słuchasz podziękuj zawodowy uśmiech i załatwione

Gość gość
znam to ,jakiś k***s ostatnio mnie pytał o osobiste sprawy i opowiadał jakieś pierdoły ,czy oni naprawdę nie wiedzą że taka kasjerka ma ich wszystkich w d***e

Gość gość
Udaje ze slucham i usmiecham sie, potakuje ale niektorzy oczekuja mega zaangazowania w ich opowiesci,a ja mam to totalnie w d***e...:o nie wiem dlaczego akurat kasjerki sobie upatrzyli do swoich niecnych celow