Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chciałam go a teraz cierpie

Polecane posty

Gość gość

rok temu poznałam całkiem sympatycznego faceta, spotykaliśmy się, on się zakochał. Chciał ze mną być, ale ja nic do niego nie czułam i nie potrafiłam poczuć. Wiedział o tym, ale chciał być moim przyjacielem. Dbał o mnie, troszczył się, chodziliśmy do łóżka, no po prostu było mi wygodnie i dobrze a przy okazji zachowałam swobodę, układ idealny :o Niedawno kogoś poznał, sama go zachęcałam żeby się spotkał z tą dziewczyną. Powiedział, że woli spędzać czas ze mną, a ja go namówiłam. Na początku się cieszyłam, że kogoś poznał, ale dzisiaj mnie dopadło :( Przede wszystkim jestem wściekła na siebie, bo sama się o to prosiłam. Wiem, że go nie kocham i nigdy nie pokocham, ale jestem jak parszywy pies ogrodnika :(

Gość gość
Chwalisz się, czy żalisz? Skoro go nie kochasz i tylko krzywdzisz, to o co Tobie chodzi? Powinnaś się leczyć, bo to normalne nie jest, a o prawdziwych uczuciach i uczciwości wobec innych nie wiesz zupełnie nic.

Gość gość
Juz sam fakt ze zgodzilas sie na ta ''przyjazn''jest zalosny. Ale dobrze tak facetowi,w czym sie zakochal? W doopie? To niech cierpi do usranej smierci