Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożądanie dziewictwa od przyszłej żony jest naturalne

Polecane posty

Gość gość
12.20 popieram! Tak trzymaj! Przywracasz wiarę w ludzi..

Gość gość
oczywiście że 21 wiek ale skąd pomysł że poglądy muszą się zmieniać wraz w czasem? to ja nie wiem

Gość gość
Twoja mentalność mi nie odpowida... poza tym jestem już zajęta!!!!

Gość gość
Niech każdy żyje tak jak lubi a nie sie wymadrzacie 1 przez drugiego. Dzieewice z prawiczkami a kur/wy ze zboczencami.... miilego dnia...

Gość gość
a co jak k****arz chce dziewicy a prawiczek chce dziwkę?

Gość gość
Moj ulubiony kafe prawik! Czolem mitomanie, jak tam polowanie w liceach? :D

Gość gość
z prostytutką przynajmniej nie ma żadnych wątpliwości co do dziewictwa

Gość gość
dziś a natura i tak jest silniejsza od nasz wszystkich xxxx w twoim przypadku natura popełniła błąd, niewypale kafeteryjny

Gość gość
puszczalstwo zawsze bylo jest i bedzie pietnowane przeciez nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie chcial nie dziewicy tylko wybierze taka ktora nie jest juz przeroochana na wszystkie strony swiata a taka pewnosc daje dziewica :)

Gość gość
przynudzasz już trolliku

Gość gość
Jestem dziewicą autorze :) ale mój były ****ał mnie w tyłek i usta 2 razy dziennie :D a ty się o tym nie dowiesz x czekam na ciebie tygrysku ;)

Gość gość
ja tez ozenie sie tylko z piekna i mloda dziewica bo tylko taka daje gwarancje ze ma dobre geny i potomstwo bedzie zdrowe oraz ze nie pusci kantem jak prawie wszystkie nie dziewice. w zamian obdaruje taka stabilizacja troska opieka miloscia i poczuciem bezpieczenstwa ja i nasze dzieci!

Gość gość
Co za hipokryzja...chcecie się żenić z dziewicami podczas gdy sami jesteście 'zużytym' towarem. Bez komentarza.

Gość gość
mozesz sie nigdy niedoczekac bo takich niby dziewic jest moze z 1,5% z calej populacji dziewic ;)

Gość gość
mezczyzna moze sobie grzmocic do woli poniewaz nie ponosi tak wysokich kosztow reprodukcji jak kobieta (inwestycje rodzicielskie triversa) kobieta natomias jest 9 miesiecy w ciazy pozniej temu dziecku trzeba dac jesc zajac sie nim obronic etc. a zaden mezczyzna nie chce narazac zycia dla obcych genow dlatego rozwiazlosc seksualna kobiet jest tak pietnowana byla i w dalszym ciagu bedzie

Gość gość
Ruchałem twoją starą, gdy twój stary nie domógł autorze ;) uważaj na swoje prawilne geny :D

Gość gość
No to mówie ,że jestem dziewicą , tylko w tyłek, do buzi, najpierw w tyłek potem do buzi i na odwrót :) ale nie powiem ci o tym wprost, żebyś miał mrzonki :) czemu mnie ignorujesz tygrysku? w c1pke nikt mnie przecież nie posuwał jeszcze... :( przecież...

Gość gość
grzmociłem ją do woli... a twój stary spał nay****y pod stołem bękarcie

Gość gość
Jakie kurvv obce geny? Co ty ćpałeś ? mówisz o lasce która co 5 minut się grzmoci z innym ? Czy o co Ci chodzi? A może wierzysz w wieczne plemniki ? :D Mam znajomego na studiach, który jest tumokiem też takie rzeczy wypisuje na forach :D tylko ten debil się nie wylogowuje z maila grupowego naszych studiów i mamy polewke do woli :D nie zdziwiłabym się gdybyś to był ty trolu :D

>>>Pożądanie dziewictwa od przyszłej żony jest naturalne<<< dla każdego ZAKOMPLEKSIONEGO NIEDOJDY ŁOPATĄ MACHAJĄCEGO :D :D :D. Tak samo jak 1000zł na godzinę, za tą łopatą machanie :D :D :D.

Gość gość
Mentalność zwierzęcia swój teren też obsikujesz? I zabijasz młode obcego ? :D

Gość gość
Dajcie jakieś namiary na tego poyeba, imię, nazwisko, cokolwiek..

Gość gość
widze ze puszczalskim i latwym kobietom koncza sie argumenty w obliczu niezaprzeczalnych faktow jakie mam ja i zaczynacie mnie wyzywac i tak to splywa po mnie zdania nie zmienie bo wiem ze mam racje i wy podswiadomie tez to wiecie i na szczescie wladzy nade mna i moimi decyzjami nie maci :) dodam jeszcze ze dziewice przez ta sa wyzej postawione gdyz maja dowod tego ze z nikim nie wspolzyly i jest to dowod namacalny w postaci blony a nie dziewice sobie moga biadolic ze mialy jednego czy dwoch ktorego kochaly ciekawe jak to udowodnicie? :D bo niestety wazniejsze jest to co widza oczy niz to co mowia usta i slysza uszy ;)

Gość gość
homo sapiens to tez zwierze i jest mnostwo przypadkow w ktorych konkubent bije i zabija dziecko swojej partnerki ktore nie jest z nim genetycznie spokrewnione... w srod lwow np tez jest taka praktyka bo tylko ewolucyjny frajer tyra na nie swoje

Gość gość
Nie kończą się argumenty, tyko żadnej nie chce się gadać z chorym psychicznie. Są takie powiedzonka: "Nie rozmawiaj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" albo: "Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Bez względu na to, jak dobry jesteś, gołąb nasra na szachownicę, wywróc***ionki i odleci, zachowując się, jakby wygrał". Wiekszości szkoda czasu na tłumaczenie się, że nie jest wielbłądem, że to nie było w ubikacji na dyskotece (ty tylko tam uprawiałeś seks albo podglądałeś kogoś), że nie z arabem, że nie 1001 ani nawet 5 itd. itp. Po prostu nie obchodzi je, że jakiś pomyleniec siedzi na kafe 24 na dobę i je atakuje, że stworzył sobie już cały system myślowy jak typowy schizofrenik, że na pewno jest starym dziadem niewartym splunięcia który zawsze był sam (niby skąd ma tyle czasu), kobiety są praktyczne, leją na ciebie i idą do swoich facetów i swoich zajęć. A kretyn zaciera brudne łapska i sie cieszy, bo na chwilę skupił na sobie czyjąś uwagę i mysli że skończyły im sie argumenty. Ja bym ci radziła udać się do psychiatry, naprawdę masz ze sobą problem, może poczujesz się lepiej jak komuś się pozwierzasz.

Gość gość
nie ma to co tamto jak na zone to tylko dziewica i moim sprzymierzencem jest matka natura ktora faworyzuje pewne mechanizmy doboru plciowego i jednym z nich jest wymog posiadania dziewicy przez mezczyzne

Gość gość
:D

Gość gość
Obstawiam, że to ten zjeb Samotny Romantyk, już kiedyś bredził o dziewicach i ewolucji na uczuciowym, teraz przylazł tu, chyba, że to jemu podobny troll. Ten śmieszny temat już po raz któryś z kolei i te jego pseudoteorie te same :D

Gość gość
Autor to skonczony kretyn, nie czytalam tematu zal