Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożądanie dziewictwa od przyszłej żony jest naturalne

Polecane posty

Gość gość
Co za debil. " a no włąśnei po to żeby mężczyzna miał pewność że go żadna w c***ja nie zrobiła przed ślubem " - Nie zrozumiałeś. To w waszej mentalności tak jest. W dzisiejszych czasach wystarczy zrobić test ciążowy, aby wiedzieć, że ta kobieta w dniu ślubu nie jest w ciąży. Wpajanie córkom, że dziewictwo to super sprawa kiedyś było również zabezpieczeniem się samych rodziców przed tym, aby córka z brzuchem nie przyszła, bo nie wyjdzie za mąż. A więc będzie cały czas na głowie rodziców. Nie wszędzie dziewictwo jest pożądane. Tak samo biblijne nie cudzołóż, to zabezpieczenie przed choróbskami. Jak ktoś się puszczał i się wenerą zaraził to społeczeństwo uznało, że to kara, bo sam się w choróbsko wepchnął. Potem to przeświadczenie przeszło na wszystkie inne choroby, co było dla każdego wygodne, bo nikomu się nie chce chorymi opiekować. :) "skoro dziewictwo jest nie naturalne to po co błona dziewicza?"- Bo to ochrona małych dziewczynek przed większymi infekcjami. Dziewczynki nie mają jeszcze odpowiedniej kwasowości pochwy. Tą kwasowość dostaje w okresie dojrzewania, więc tak naprawdę w wieku 14-15 lat błona jest już zbędna. Problem w tym, że ona sama nie znika, że trzeba ją zniszczyć. Faceci ten fakt wykorzystali i zrobili sobie z tego sposób na własne ego. Dziewica nie wie jak ma wyglądać stosunek, więc można potem w łóżku małżeńskim robić z nią co się podoba, bo ona myśli tak ma być.

Gość gość
A jak już delikwentka ma wygląd, charakter i błonę, to leje na ciebie ciepłym moczem tak samo jak wszystkie pozostałe, inaczej po tylu latach szukania byś wreszcie kogoś miał.

Gość gość
On nie ma nikogo bo jest brzydkim i upośledzonym umysłowo pedałem.

Gość gość
On ma tylko własną rączkę :P

Gość gość
na szczęście nade mną i moim decyzjami władzy nie macie x W doopie mamy ciebie i twoje decyzje, która by się chciała męczyć z takim psychicznym niedorozwojem?

10:34 gość ---- dla ciebie mogę być debilem i nawet pedałem, szczególnie że jestem kobietą :D Akurat wisi mi to, co o mnie myśli tego pokroju gość jak Ty:D Gdybyś był mężczyzną to złożyłabym Ci życzenia, ale Ty to zwykły prostak i cham jesteś ;) Teraz rozumiem dlaczego tacy jak ty, nie lubią porównań ;)

Gość gość
"W dzisiejszych czasach wystarczy zrobić test ciążowy, aby wiedzieć, że ta kobieta w dniu ślubu nie jest w ciąży. " g****o prawda nie rozumiesz założeń natury a prawda jest taka że nasz mózg nie wiele różni się od mózgu jaskiniowca a więc emocjonalnie w dalszym ciągu jesteśmy w jaskini i też takie same decyzje podejmujemy jak nasi przodkowie postęp technologiczny nie ma tu nic do rzeczy. "Bo to ochrona małych dziewczynek przed większymi infekcjami. Dziewczynki nie mają jeszcze odpowiedniej kwasowości pochwy. Tą kwasowość dostaje w okresie dojrzewania, więc tak naprawdę w wieku 14-15 lat błona jest już zbędna. " i to też jest g****o prawda bo błona dziewicza nie jest hermetyczna znajduje się w niej dziurka na krew menstruacyjną a więc bakterie mają się którędy dostać... xxx kaktusss i tak jesteś debil i pedał a prawdziwi mężczyźni cię olewaja bo wolą dziewice :)

Gość gość
jak widać autor ma racje bo gdyby pisał głupoty nikt by się tym nie przejął a że opisuje życie takim jakim jest to doopodajkom się to nie podoba bo chcą żyć w świecie iluzji i fantazji w których są pożądane na szczyście tylko w swoich fantazjach bo prawdziwi mężczyźni biorą na żony dziewice :) a nie dziewice zostają same ps. nie dziwicę piszemy oddzielnie nie doj***e intelektualny bo dziewica to rzeczownik przymiotniki pisze się razem

Gość gość
na szczęście one mogą sobie tylko gadać i gadać ale świata nie zmienią a natura i tak jest silniejsza od nasz wszystkich i nic nie zmieni tego że mężczyźni wolą dziewice!

Gość gość
no żonę tylko dziewica! nikt normalny nie bierze sobie takeij w którą się już ktoś spuszczał bleee obrzydlistwa wsadzać penisa w obcą spermę...

Taaa jeszcze raz pytam a jak sprawdzisz że jest dziewicą oralną i manualną, o i analną? :D Jeżeli wiesz o czym mówię, chłopcze :DD Uważaj! Hahaha :D I uważaj po ślubie jak poczuje chęć sprawdzenia i porównania, czy jesteś takim "miszczem"seksu za jakiego się uważasz ;)))

Gość gość
11.38 a im więcej tych dziewic na koncie tym lepiej co?????? idiota

Gość gość
już pisałem że takie przypadki to może 1,5% wszystkich dziewic więc prawdopodobieństwo że na taką trafię jest znikome ;) ale jedno jest już pewne ty umrzesz samotnie w opuszczonej wynajmowanej kawalerce bo nikt nie założy z tobą rodziny bo się już do tego nie nadajesz :)

Gość gość
dlatego wcześniej wymyślono seks dopiero po ślubie

Gość gość
mężczyźni chcą zaciągać do łożka ale tylko dziewice i jest to naturalne :) gdyż mężczyzna może zwiększyć swój sukces reprodukcyjny tylko i wyłącznie współżyjąc z dużą ilością dziewic bo nie dziewice to już trefny towar...

Gość gość
Najwiekszą dupodajką bedzie ta ktora za Ciebie wyjdzie!!!!

Gość gość
a teraz wymyślono seks przed poznaniem się i takei są tego konsekwencje że połowa kobiet w polsce jest samotna :) albo samotnie wychowuej dziecko bo ojca nie zna i dobrze go nawet nie widziała :P

Gość gość
Trefny to sam jesteś... a jak chcesz miec dużo dzieci to zglos się do banku spermy!

Gość gość
według psychologii używanie więcej wykrzykników pytajników itd niż 3 jest świadectwem zaburzeń osobowości jak tatuaże czy sznyty na ciele :)

Gość gość
nie no prawda jest taka że trefne są te bez błony i tyle :)

Gość gość
Te ktore nie widziały ojca swojego dziecka jak twierdzisz to mni3j niż 1%. A ty piszesz że każda nie dziewica jest trefna!

Gość gość
seks przed ślubem gwarantuje rozpad i samotność, promowany obecnie hedonizm jest gwarantem rozpadu społecznego i degradacji jednostek ludzkich do roli erotycznych przedmiotów

Gość gość
no oczywiście że nie dziewice są trefne bo wybierały c***jowych facetów do związków kiedyś takie jak one (mam na myśli epokę kamienia łupanego) wymarły by razem ze swoimi bękartami bo stały by się pożywką dla tygrysów szablo zębnych a jako że nie ma takich zwierząt i świat jest nie co bardziej cywilizowany to i pełno takich życiowych nieudaczników lata :)

Gość gość
Wykrzykniki są moje psychologu za dychę! jestem dziewicą, kobietą i jestem przeciwko takim jak Ty!!!

Gość gość
dokładnie tak badania jasno pokazują że satysfakcja kobiet z małżeństwa spada wraz z liczbą partnerów seksualnych przed ślubem innymi słowy im więcej kootasów w d***e miała tym gorsze małżeństwo

Gość gość
ale widzę że już się pilnujesz i dałaś trzy wykrzykniki a mówić że jesteś dziewicą to sobie możesz ;) tak samo jak byś dostrzegła we mnie cechy idealnego samca który ma potrzebne cechy sprzyjające przetrwaniu (i takie mam) natychmiast miała byś wątpliwości i faktycznie chciała byś mieć mnie wtedy w d***e - dosłownie :)

Gość gość
A dlaczedo ta satysfakcja spada? Hmm? bo taka kobieta ma nieco wyźsze ocz3kiwania od swojego męża. Nie tylko obiadek, piwko i tv po pracy... A dziewica jest ,, łatwa,, nie ma takich oczekiwań i porównań, dlatego je wolicie! LENIE

Gość gość
Moja aktualna dziewczyna zanim byliśmy razem, wcześniej przez 3 lata miała innego faceta, oświadczył się jej, miał być nawet ślub, zrobiła to z nim bo wydawało jej się, że to ten jedyny na całe życie. Ona jest naprawdę w porządku, tez nie zrobiła z nim tego po tygodniu czy nawet miesiącu, ale po ponad 2 latach bycia razem, bo miała juz pewność, że to 'ten jedyny', a potem ją zostawił... zaczął ją ogólnie na kase wykorzystywać, na koniec ją w ogóle wyzwał, ze jest brzydka, ze na pewno sie z nią nie ożeni bo jest nic nie warta, a wiem, sam z własnego doświadczenia, ze ta dziewczyna jest naprawdę super, serce na dłoni ma, nigdy nie spotkałem tak porządnej i fajnej dziewczyny. I co teraz? mam ją skreślić? bo juz to kiedys z innym zrobiła, z innym którego kochała i którego uważała za partnera życia? To on sie okazał dupkiem, frajerem i idotą, a nie ona. Ona tylko depresje przez niego miała, przez rok z domu nie wychodziła, nic dla niej nie miało sensu. Gdy ja z nią zacząłem rozmawiac/spotykac to była bardzo nieufna, oziębła, bała się zaufać i zaangażować, myślała, że ja tez ją tak 'załatwie' ale z czasem mi zaufała i wiem, że jest cudowną kobietą, a to że to kiedyś uprawiała seks z innym i ten inny okazał się dupkiem to już trudno... Ja i tak mam do niej szacunek bo po pierwsze nie zrobiła tego za szybko, po drugie zrobiła to z miłości w długoletnim związku, a nie gdzieś tam na dyskotece po pijaku i to nie jej wina, ze trafiła na dupka

Gość gość
Wątpliwości to ja ma jedynie takie, czy to na pewno 21 wiek!!!!

Gość gość
no właśnie nie dziewica jest łatwa bo taka to myśli że nie musi kontrolować tego co do c**y wsadza bo i tak przecież nikt się już nie doliczy prawdziwej liczby a w razie czego powie że miała jednego a tak na prawdę miała 1001