Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakotajest

nie umiem wybaczyc mężowi

Polecane posty

Gość gość
"zeby sprawdzic czy on mnie kocha" no chyba już to udowodnił. uprawiała byś sex regularnie z innym kochając męża??

Gość gość
a więc już go usprawiedliwiasz... przecież kłamstwa wymyślał również - i to przez cały miesiąc robisz już z niego takiego biedaczka uczciwego, ale ciekawe, czy by dalej zdradzał w najlepsze, gdybyś nie znalazła sms

Gość gość
Ja bym poczekała z podejmowaniem jakichkolwiek decyzji. Ty nabierzesz dystansu, przemyślisz, bez pośpiechu a on Niech sobie pożyje bez Ciebie , niech zobaczy jak wygląda życie bez Was. Jak przykro mu będzie żyć samotnie, w świeta, w urodziny itp bez Was. On musi się srogo przekonać co stracił. Porządnie tak żeby nigdy mu już więcej nie zachciało się bzykać na boku. A na razie niech cierpi, niech tęskni, niech żyje w niepewności. A Ty zachowuj się tak jakbyś skłaniała się bardziej w stronę rozwodu niż wybaczenia. To zadziała, wiem bo miałam identyczną sytuacje i teraz mój mąż jest jeszcze lepszym mężem niż był przed zdradą. Tylko że ja go tak karałam przez rok.

Gość gość
a ja mysle ze twoj maz jeszcze nie zakonczyl tego romansu...skad wiesz co robi jak sie nie widzicie?? pewnie dalej bzyka tamta laske...fuuuj. tacy sie nie zmieniaja! ja bym odeszla:( skad wiesz ze akurat teraz on nie jest z nia gdzies w hotelu??:|