Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge NIGDY DOJSC

Polecane posty

Gość gość

hej. mam 25 lat, 3 partnerów seksualnych, w 2014 wyszlam za maż. do tej pory sama nigdy nie doszlam, z partnerem czuję cos ale zaraz znika taka chwilka ledwo co odczuwalna. nie wydaje mi sie ze to orgazm? :( nie wiem co mam robić jestem zalamana pomozcie prosze :(

Gość gość
z trzonkiem od łopaty na działce doszłam

Gość gość
Mam podobny problem. Tzn podczas stosunku dochodzę tylko raz. Ile razy bym tego nie robiła to dojdę tylko raz. I na drugi dzień nic. Mniej więcej co 4 dni dopiero !

Gość gość
ja wogole ! nigdy nigdy

Gość gość
To masz niezbyt fajnie .. Wiem jak to jest mąż dyszy z rozkoszy, a ja nic kompletnie nie czuje ..;/

Gość gość
Oj Dziewczyny, jak ja Was rozumiem. Ja nigdy orgazmu nie miałam ... nigdy ... :( Mąż dyszy i mu dobrze, wytrysk spory, a ja nic .... :(

Gość gość
Czekacie na jakiś mityczny orgazm którego nie mialyscie nawet zamiast cieszyć sie po prostu seksem i bliskością. Żal mi was.

Gość gość
Macie dziewczyny blokadę w ..glowie. Partner za szybki, za mało, albo brak, pieszczot, nie ta pora, zmęczenie, stresy przynoszone do domu.... Orgazm u kobiety rodzi się w umyśle. Jesli macie np.gulę na faceta, i jakoś dojdziecie do porozumienia, i wkrótce pójdziecie razem do łózka, to mimo przyjemnej atmosfery, w glowie pozostaje gdzieś osad, pozostałość po klótni, czy problemie. To przeszkadza w calkowitym zatraceniu się, "oddaniu" się męzczyźnie. Moze byc tez tak, ze za duzo technik, pozycji, a za mało wyciszenia, wspólnej radości z przebywania ze sobą, baardzo powolnego podniecania. Mężczyźni powinni najpierw zaspokoić kobietę, potem siebie. U facetów sprawa jest prosta i szybsza, kobiety potrzebują, by czas stanął...pamiętam, jak kiedyś niepotrzebnie się podkręcalam, by szybciej, by "zdązyć", i tworzylam blokadę w glowie, ze pewnie nie zdązę...... Mój męzczyzna od razu mi powiedzial, ze da mi tyle czasu, ile zechcę..., ze czas się nie liczy..ach, co za komfort:):)....Ale musi być namiętnosc i obopólne pozadanie.

Gość gość
No tak tak wszystko wiedząca pani. Przez tyle lat ma blokadę w głowie.. Jasne

Gość gość
Gosciu z 00.07, nie jestem wszystkowiedząca, jak z przekąsem twierdzisz. Mnie pomogło akurat takie podejscie, a jeśli masz inny pomysl, to bardzo cię proszę, podziel się na forum, a nie dogryzaj. Dzielę się swoimi spostrzezeniami, opinią, w dobrej wierze, i chętnie poczytam o innym spojrzeniu na ten temat.